News

Megan Fox și Brian Austin Green, prima apariție împreună după 5 ani

iulia.statie
December 11, 2019 13:59 PM

Megan Fox și Brian Austin Green sunt căsătoriți din 2010 și formează unul dintre cele mai discrete, dar totuși puternice, cupluri de la Hollywood.

Pe aceeasi temaMegan Fox a retras actele de divorț la trei ani de la depunere

Deși acum par mai apropiați ca niciodată, nu toți știu că Megan a depus actele de divorț în 2015, pe când ei aveau împreună doi copii.

Imediat după gestul actriței, ea a aflat că este însărcinată. Cei doi s-au împăcat rapid, iar în familia lor a mai venit un membru, un băiețel.

Megan Fox și Brian Austin Green, prima apariție împreună după 5 ani

Ei evită să apară împreună la evenimente mondene, ultima lor apariție pe covorul roșu fiind în 2014. Acum însă, parcă ceva s-a schimbat între ei și vor să le arăte tuturor că sunt mai apropiați ca oricând, căci au pășit acum, după 5 ani, împreună la un eveniment, potrivit Libertatea pentru Femei.

Atunci când vine vorba de Megan, zâmbetul ei a furat toate privirile iar silueta sa este încă de invidiat, deși este mămica a trei copii, Noah, 7 ani, Bodhi, 5 ani și Journey, 3 ani.

Fox a ales să poarte o rochie într-o nuanță roz pudrat, din satin, cu un decolteu adânc.

Cât despre problemele lor din cuplu, se pare că acestea au dispărut, pentru că Megan a retras actele de divorț anul acesta.

Brian a dezvăluit acum ceva timp care este secretul mariajului lor fericit.

„Discutăm orice. Încercăm să fim cât mai deschiși și mai transparenți unul cu celălalt. Cu cât vorbim mai mult, cu atât ne înțelegem mai bine. Am ajuns să apreciem diferențele dintre noi mai mult decât o făceam.”, a spus actorul.