Vedete

Megan Fox și iubitul ei, Machine Gun Kelly, practică un ritual bizar. De ce își beau reciproc sângele!

Camelia
October 7, 2022 10:10 AM

Megan Fox a spus că ea și logodnicul Machine Gun Kelly își consumă sângele unul altuia într-un context ritualic.

Cei doi artiști fac deliciul presei mondene internaționale datorită aparițiilor și gesturilor dezinhibate. Cel mai șocant dintre ele este, fără doar și poate, ritualul pe care celebrul cuplu și l-a creat.

Înainte de a se logodi la începutul acestui an, aceștia și-au băut reciproc sângele!

După ce fanii s-au declarat șocați de gestul romantic dus la extrem, actrița a vrut să lămurească, totuși, câteva aspecte.

Oamenii când au auzit despre asta și-au imaginat că folosim pahare, ca în Game of Thrones, ca să ne bem sângele. Sunt doar câteva picături. Dar da, ne consumăm ocazional sângele unul altuia, doar în scopuri ritualice”, a declarat Megan Fox pentru Glamour UK.

Megan Fox: ”Fac ritualuri în lunile pline”

Frumoasa brunetă a mărturisit, de asemenea, că pasiunile ei ciudate nu se opresc aici.

Citesc cărți de tarot și sunt pasionată de astrologie și fac toate aceste practici și meditații metafizice. Fac și ritualuri în lunile noi și lunile pline”, a mai declarat aceasta.

Machine Gun Kelly a vorbit despre inelul de logodnă personalizat, pe care i l-a oferit lui Megan Fox, dezvăluind că acesta este conceput să o rănească dacă încearcă să-l scoată.

Dacă încearcă să-l dea jos, doare”, a mărturisit muzicianul, glumid: „Dragostea este durere!”. Kelly a continuat să vorbească despre pietrele de pe inel: „Este un smarald columbian pur, fără tratament. A fost doar sculptat în lacrimă, direct din mină. Conceptul este că inelul se poate desprinde pentru a face două bijuterii. Când sunt împreună, ele sunt ținute la un loc de un magnet și formează o inimă. Știu că tradiția este un singur inel, dar l-am proiectat să fie două: smaraldul, piatra ei de naștere, și diamantul, piatra mea de naștere, așezate pe două benzi magnetice de spini care se unesc ca două jumătăți ale aceluiași sufletul formând inima care reprezintă iubirea noastră”, a spus acesta.