News

Megan Fox și Machine Gun Kelly și-au oficializat relația

iulia.statie
August 2, 2020 11:30 AM

Megan Fox și Machine Gun Kelly au decis să își oficializeze relația pe Instagram.

Pe aceeasi temaMegan Fox și Machine Gun Kelly formează un cuplu! Ce părere are Brian Austin Green, fostul ei soț

Cei doi au decis să facă un selfie în oglindă, pe care rapperul, pe numele lui adevărat, Colson Baker, a decis să îl posteze pe contul său de social media. „Am așteptat o eternitate să te găsesc din nou…”, a scris el.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, prima fotografie oficială împreună

În fotografie, Fox poartă o bustieră și pantaloni sport cu talie înaltă, iar iubitul său o ține în brațe. Acesta a decis să se îmbrace relaxat, purtând un tricou cu imprimeu grafic și pantaloni negri. Această fotografie vine după două luni în care ei au fost văzuți împreună, iar Megan Fox s-a despărțit de soțul ei, Austin Green, după 10 ani de mariaj.

 

View this post on Instagram

 

waited for eternity to find you again … 🔪💫❤️🔪

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Săptămâna trecută, cei doi au dat primul interviu pentru podcast-ul „Give Them Lala…With Randall”, ținut de starul Lala Kent și logodnicul său, producătorul Randall Emmett.

Aceștia au dezvăluit că s-au întâlnit pentru prima oară la filmările peliculei ‚Midnight in the Switchgrass’, ce și-a oprit recent filmările din Puerto Rico și este regizată de către Emmett.

„Întrebam: ‚Cine o să joace acest rol?’ Și el mi-a răspuns: ‚Oh, îl avem pe Machine Gun Kelly!”, a povestit Megan despre momentul în care a aflat că va juca alături de rapper. „Pentru că știam, simțeam că ceva nebunesc o să mi se întâmple încă de la întâlnire, dar nu știam sigur ce. Doar am simțit în adâncul sufletului meu că o să iasă ceva din asta.”, a continuat artista.

Ce sentimente are actrița pentru noul iubit

Mai mult, aceasta a dezvăluit că a simțit că are o conexiune imediat ce a început să lucreze cu starul: „Am știut din primul moment că el era ceea ce numesc eu o flacără geamănă. În loc de un suflet pereche, flacăra geamănă este locul în care un suflet a urcat la un nivel destul de înalt încât să poată fi împărțit în două corpuri diferite în același timp. Cred că suntem două jumătăți ale aceluiași suflet. I-am spus acest lucru aproape imediat, pentru că am simțit din prima clipă.”

În iunie, o sursă povestea pentru publicația People că Fox pare extrem de fericită atunci când petrece timp cu noul iubit. „Ei au fost pe la Megan de câteva ori. Ea îl vede doar când băieții sunt cu Austin.”, a zis sursa, referindu-se la cei trei copii pe care actrița îi are cu fostul soț: Noah Shannon, 7 ani, Bodhi Ransom, 6 ani și Journey River, 3 ani.

„Această relație este prea nouă și nu atât de serioasă încât ca Megan să îi facă cunoștiință cu micuții ei. Dar pare fericită.”, a adăugat aceeași sursă.