News

Meghan Markle a cusut sub rochia ei de mireasă o bucată de material albastru din rochia pe care a purtat-o la prima ei întâlnire cu Prințul Harry

adelina.duinea
September 23, 2018 12:16 PM

Mult așteptatul documentar despre Familia Regală Britanică va fi difuzat pe HBO în prima zi a lunii octombrie! Meghan Markle, proaspătă membră a Familiei Regale, nu numai că apare în documentar, dar face și o dezvăluire impresionantă despre rochia ei de mireasă Givenchy.

Pe aceeasi temaPrințul Harry călătorește mereu cu acest obiect, la fel ca Regina, Prințul William și Kate

Meghan Markle a cusut sub rochia ei de mireasă o bucată de material albastru

Într-un interviu din cadrul documentarului, Ducesa de Sussex vorbește despre memorabila ei rochie Givenchy și despre acel „ceva albastru”, cusut pentru a-i purta noroc în ziua nunții ei. Uitându-se la superba rochie, Meghan întreabă: „Undeva aici, e o bucată .. Ai văzut-o? Bucata de material albastru cusută pe dinăuntru?”

Când i se răspunde că nu, Meghan dezvăluie că acel „ceva albastru” pe care orice mireasă trebuie să îl poarte, în cazul ei, a fost o bucată de material din rochia pe care a purtat-o la prima ei întâlnire cu Prințul Harry.

„Este probabil cel mai romantic lucru pe care l-am auzit vreodată”, îi spune jurnalista Ducesei.

Faptul că Meghan a comemorat în secret prima ei întâlnire cu Prințul Harry demonstrează cât de mult își iubește Ducesa actualul soț.

În interviul TV al cuplului după logodna lor, Meghan și Harry au dezvăluit câteva detalii de la prima lor întâlnire.

„A fost o surpriză plăcută când am intrat și am văzut-o. Mi-am zis: Okay, trebuie să mă adun”, a dezvăluit Prințul. Prima lor întâlnire a mers atât de bine încât cei doi au stabilit imediat să se revadă.

Sursă: www.harpersbazaar.com