News

Meghan Markle a dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș? Cum s-a dat de gol Ducesa de Sussex

iulia.statie
February 26, 2021 12:41 PM

Încă de când Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară, fanii se întreabă dacă aceștia vor avea fetiță sau băiețel, căutând fiecare detaliu ce ar putea duce către o dezvăluire surprinzătoare.

Pe aceeasi temaCe s-a aflat despre Meghan Markle după ce a fost dezvăluit certificatul de naștere al micuțului Archie, fiul ei

Meghan Markle și Prințul Harry, fetiță sau băiețel?

Deși aceștia nu au făcut vreun detaliu public până acum, admiratorii celor doi au observat un detaliu ce ar putea să facă referire la sexul bebelușului. Cei doi au semnat un contract ce le va aduce milioane de lire sterline cu Spotify pentru a crea content semnat Archewell Audio. Primul episod din podcast-ul lor a apărut pe 29 decembrie.

Ducii au participat și la evenimentul Spotify Stream On, marcând astfel prima apariție de când au anunțat că așteaptă al doilea copil. Pe lângă faptul că discursul lor a captivat pe toată lumea, fanii au observat și un anumit detaliu dezvăluit chiar de Ducesa de Sussex!

„Am creat Archewell Audio pentru a ne asigura că putem pune în valoare voci ce nu sunt auzite, dar și pentru a asculta poveștile oamenilor.”, a spus Meghan Markle. „Cel mai important lucru din acest proiect este să creezi o comunitate unde poți să împărtășești povești, ce îi vor încuraja pe ceilalți să își dezvăluie punctele vulnerabile într-un spațiu sigur.”, a spus și Prințul Harry.

Ce detaliu au observat fanii

În timp ce Ducele de Sussex vorbea, Meghan Markle și-a schimbat poziția pentru a dezvălui un inel cu o piatră roz, semnat de brand-ul Ecksand. Imediat, admiratorii au spus că bijuteria ar face referire la sexul bebelușului. „Înseamnă că va avea o fetiță!”, a scris un fan. „Faptul că a ales un inel roz înseamnă că va avea o micuță fetiță?”, a adăugat un alt admirator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecksand (@ecksand)

Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit încă sexul bebelușului, dar știm că vom mai aștepta, căci aceștia sunt extrem de discreți de când s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Până atunci, indiferent dacă este fetiță sau băiețel, ne bucurăm enorm pentru cei doi.