News

Meghan Markle a făcut publică o poză rară cu fiul ei. Archie seamănă leit cu Prințul Harry

maria.apostol
November 20, 2021 19:26 PM

Meghan Markle a acordat un interviu în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres. Cu această ocazie, Ducesa de Sussex a vorbit în principal despre viața de familie și a arătat o imagine rară cu fiul său, Archie.

În discuția pe care a avut cu Ellen DeGeneres, Meghan a mărturisit că, în prezent, se concentrează pe viața ei de familie în California. Ducesa de Sussex a dezvăluit că ea și prințul Harry sunt „pur și simplu fericiți” în vila lor din Montecito.

Aici, ei își cresc cei doi copii, Archie (2 ani) și Lilibet (6 luni). Ea a împărtășit cu Ellen DeGeneres și telespectatorii emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” mai multe imagini de colecție din arhiva sa personală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) 

Aceasta a fost prima apariție a Ducesei de Sussex la o emisiune de la tv de când a devenit mamă pentru a doua oară.Ultima dată când ducesa de Sussex a arătat vreo imagine cu fiul său a fost în cadrul interviului acordat lui Oprah. Atunci, starul din „Suits” a împărtășit cu toți fanii ei imagini în care Archie alerga pe plajă și se simțea în largul său alături de părinții săi.

În imaginea care a putut fi văzută pe ecranele televizoarelor în timpul talk-show-ului realizat de Ellen DeGeneres, Archie ține un coș în mână. Se află într-un țarc alături de mai multe găini pe care le hrănește. Cel mic poartă o pereche de blugi și are în picioare cizmuțe galbene.

Deși stă cu spatele la aparatul de fotografiat, fanii cuplului Meghan – Harry sunt convinși că Archie și fiul cel mic al prințesei Diana seamănă ca două picături de apă.