General

Meghan Markle a fost atacată fără mănuși de tatăl ei. Ce a putut să spună despre ea Thomas Markle!

nicoleta.ionita
March 5, 2020 10:00 AM

Meghan Markle și tatăl său sunt departe de o eventuală împăcare. Thomas Markle a lansat din nou acuzații grave la adresa fetei sale. De data aceasta, motivul a fost brandul ”Sussex Royal”, pe care cei doi soți voiau să-l folosească și după ce au părăsit Casa Regală.

Thomas Markle, atac dur la adresa Ducilor de Sussex

Tatăl lui Meghan Markle pare că nu ratează nicio ocazie pentru a critica deciziile fiicei sale. A ieșit din nou la atac în presa din Anglia, imediat după ce Regina le-a interzis Ducilor de Sussex să folosească brandul ”Royal”. Meghan și soțul ei au fost nevoiți să respecte dorința monarhului britanic, dar au părut extrem de deranjați de acest lucru. Cei doi soți au cheltuit o avere pentru a înregistra marca și pentru a construi site-ul ”Sussex Royal”. Aceștia voiau să folosească brandul atât pentru evenimente caritabile, cât și pentru diferite produse, cum ar fi articole vestimentare sau cărți.

Meghan Markle și Prințul Harry voiau să folosească în continuare brandul ”Sussex Royal”

După ce la începutul anului au anunțat că vor să renunțe la titlurile regale, Meghan și Harry se lovesc acum de noi probleme legate de dorința lor de a deveni independenți financiar. Presa britanică a scris că Ducii de Sussex erau convinși că din punct de vedere legal nu vor avea probleme cu brandul ”Royal” și că nimeni nu le poate interzice folosirea acestuia. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar așa.

În apărarea Reginei a sărit și tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care a atacat-o dur pe fata sa, dar și pe Prințul Harry. ”Sunt foarte supărat pe Meghan și pe Harry acum. Nu cred că au dreptul de a folosi cuvântul ”Royal”. Nu cred că au dreptul să vorbească așa cu Regina. Este o insultă la adresa Reginei, dar și la adresa poporului britanic”, a declarat Thomas în presa engleză.

Meghan Markle și tatăl său, pe vremea când se înțelegeau

Meghan și tatăl său, ceartă fără final

Meghan Markle și tatăl său nu și-au vorbit de la nunta acesteia cu Prințul Harry, care a avut loc în luna mai a anului 2018. Acesta nu a putut fi prezent la căsătoria celor doi, din cauza unei operații la inimă. După aflarea veștii că Meghan și soțul ei vor să renunțe la atribuțiile regale, Thomas Markle și-a criticat din nou copilul.

”Fata mea m-a părăsit cu o zi înainte de a se mărita. A părăsit familia mea, a părăsit familia Doriei, a părăsit toate familiile, iar acum face același lucru și cu familia Regală”, a fost acuzația lui Thomas Markle la adresa fetei sale. Meghan și Prințul Harry s-au mutat în Canada, împreună cu Archie, singurul lor copil.