Fashion

Meghan Markle a fost desemnată cel mai puternic fashion influencer din 2019

iulia.statie
December 2, 2019 12:24 PM

Ducesa Meghan Markle a captat atenția tuturor de la începutul relației sale cu Prințul Harry, iar logodna cu acesta i-a oferit titlul de trendsetter. Este adevărat, orice poartă Ducesa este vândut aproape imediat și fanii săi adoră să se îmbrace sau să se machieze exact ca Meghan Markle.

Pe aceeasi temaAşa arată casa lui Meghan Markle din Los Angeles! Locuinţa a fost scoasă la vânzare

Nu este surprinzător că Meghan Markle reușea anul trecut să fie pe locul trei în tipul influencerilor. Totuși, anul acesta, Lyst Index, topul ce urmărește evoluția influencerilor în funcție de vânzări și media,  a dezvăluit că Ducesa a obținut primul loc.

Un alt lucru interesant este faptul că Kate Middleton nu se află în primele 10 locuri, ci pe locul 11. Mai mult, Ducesa i-a luat locul mezinei familiei Kardashian, Kylie Jenner, ce acum se află pe locul 7.

Tot pe platforma de fashion Lyst se poate vedea că pe parcursul anului 2019 căutările pentru ținutele purtate de Ducesa Meghan au crescut cu 216%, conform Viva!

Platforma Lyst a strâns extrem de multe date, de la vânzări, număr de vizualizări, social media până la acoperire media, acestea generând cele mai importante trenduri ale anului. Meghan Markle a reușit să detroneze starurile de la Hollywood, căci acestea sunt „colegele sale în top”, ea devenind singurul membru al familiei regale ce apare în acesta.

Spre exemplu, rochia pe care Meghan a ales să o poarte la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu s-a vândut complet în mai puțin de o zi, iar ținutele pe care ea le-a purtat în turneul din Africa de Sud au avut un impact foarte mare asupra fanilor, căutările crescând într-o lună cu 45%.

Toată lumea a devenit conștientă de „efectul Meghan”, chiar și Ducesa. Toată lumea încearcă să recreeze ținute purtate de aceasta, versiunile fiind pentru un buget mai mic.

Regina fashion a anului 2019 este în acest moment Meghan Markle, iar după aceasta vin staruri ca și Zendaya, Cardy B sau Harry Styles.

Cât despre Kate Middleton, deși aceasta este foarte iubită și ținutele ei sunt veșnic adorate, ea nu a putut să obțină un loc în top.

Topul fashion influencerilor în 2019

1. Meghan Markle, ducesa de Sussex

2. Timothee Chalamet

3. Zendaya

4. Billie Eilish

5. Cardi B

6. Lisa, Blackpink

7. Kylie Jenner

8. Lizzo

9. Harry Styles

10. Billy Porter