News

Meghan Markle a împărtășit informații personale cu autorii 'Finding Freedom'

iulia.statie
November 20, 2020 11:53 AM

Documentele din instanță au dezvăluit că Meghan Markle a împărtășit informații cu autorii Finding Freedom, biografia regală din acest an ce se axează pe relația dintre ea și Prințul Harry.

Pe aceeasi temaLista completă a foștilor iubiți ai lui Meghan Markle. Cu cine s-a iubit prințesa de Sussex

Meghan Markle a dezvăluit informații personale

Totuși, se pare că Ducesa a recurs la acest lucru pentru a se asigura că există și partea ei în poveștile despre tatăl său, ce nu acum multă vreme, erau peste tot în presă. În timp ce Meghan nu a recunoscut că a lucrat în mod direct cu autorii Omid Scobie și Carolyn Durand, noi documente depuse la Înalta Curte pentru procesul în desfășurarea împotriva companiei Associated Newspapers, ce deține Mail on Sunday, confirmă faptul că Markle a împărtășit detalii private cu un apropiat ce putea să discute cu autorii cărții.

Avocații ei au susținut că aceasta era îngrijorată de faptul că poveștile tatălui său vor fi denaturate în presă. „Reclamanta era îngrijorată de faptul că poveștile tatălui său în mass-media privind faptul că l-ar fi abandonat și nici nu ar fi încercat să îl contacteze (ceea ce era fals) vor fi repetate, când ea încercase să îl sune, să îi scrie și chiar să îi trimită o scrisoare pentru a încerca să îl convingă să nu mai lucreze cu presa, iar el îi scrisese înapoi.”, aflăm din documente.

Meghan Markle, proces împotriva unui tabloid

De asemenea, mai multe publicații au continuat să susțină că Meghan și-a indicat poziția către o persoană ce fusese deja abordată de autori, așa că totul putea să fie comunicat celor ce se ocupau de carte pentru a preveni orice altă denaturare a poveștilor.

Aceste detalii cu privire la implicarea lui Meghan Markle în biografia Finding Freedom apar la luni de zile după ce procesul împotriva Associated Newspapers pentru încălcarea vieții private, a drepturilor de autor și a protecției datelor a început. Ducesa a decis să meargă în instanță după ce Mail on Sunday a tipărit o scrisoare dintre ea și tatăl său, Thomas Markle.

Avocații ziarului au contestat revendicarea drepturilor de autor, insistând că scrisoarea a fost scrisă, parțial, de un membru al personalului Palatului Kensington. În dosarul depus miercurea aceasta, avocații Ducesei au clarificat faptul că scrisoarea a fost scrisă de ea, cu ajutorul Prințului Harry și al secretarului de comunicare, Jason Knauf, dar acesta ar fi fost acolo doar pentru a oferi sfaturi.