General

Meghan Markle a intrat in travaliu! Bebelusul regal e pe drum

Verdict.ro
May 6, 2019 16:39 PM

Meghan Markle a intrat in travaliu! Bebelusul regal e pe drum. Momentul mult asteptat a sosit, iar Harry va deveni tata pentru prima data, in foarte scurt timp, conform edition.cnn.com. Se pare ca informatia a fost oferita in exclusivitate de oficialii de la Palatul Buckingham.

„Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții. Ducele de Sussex este alături de alteța sa regală. Un anunț va fi făcut în curând”, potrivit comunicatului.

Nu va apărea o fotografie imediat

Anunțul va fi însă unul diferit de cele ale altor nașteri din familia regală. Ducele și ducesa de Sussex au anunțat la începutul lunii că vor păstra venirea pe lume a primului lor copil privată.

„Ducele și ducesa abia așteaptă să împărtășească vestea nașterii primului lor copil cu întreaga lume. Anunțul va apărea imediat după ce au avut oportunitatea de a celebra în privat ca o nouă familie.”

Așa cum s-a întâmplat și în cazul prințului William și al ducesei de Cambridge, palatul va anunța publicul imediat ce Meghan va intra în travaliu. Cu toate acestea, o fotografie după naștere nu va fi publicată. Imaginea va apărea ceva mai târziu, cel mai probabil pe contul de Instagram al cuplului.