News

Meghan Markle a născut! Ce nume are fetița Ducilor de Sussex

Verdict.ro
June 6, 2021 19:44 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit pentru prima oară părinți în luna mai 2019, când fosta actriță l-a adus pe lume pe micuțul Archie. Acum, familia lor superbă s-a mărit, Meghan Markle a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Cel mai nou membru al ducilor de Sussex a sosit pe lume

 

Archie este oficial frate mai mare! Meghan Markle a născut Vineri, 4 iunie, o fetiță de 3,487 kilograme. Declarația oficială a cuplului dezvăluie toate detaliile:

„Cu mare bucurie, Prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fiica, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40 la Spitalul – Santa Barbara din California „.

Atât mama, cât și bebelușul sunt în stare bună de sănătate după naștere,  fetița cântărește 3, 487 kilograme.

Tot din declarația oficială aflăm că numele Lilibet este dat în onoarea Reginei Elisabeta, Lilibet fiind numele de alint dat de apropiații reginei, iar Diana –  în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry.

„Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie”, se arată într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt.

Cuplul nu a facut public inca o fotografie cu noul bebelus.

Lili este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis.

Fetița este, de asemenea, al cincilea nepot al prințului Charles.

Meghan Markle a trecut prin momente grele

Meghan Markle și Prințul Harry se bucură nespus pentru că vor avea parte de un al doilea bebeluș, mai ales pentru faptul că Ducesa a suferit un avort spontan în vara trecută, în luna iulie. Aceasta și-a făcut curaj și le-a povestit fanilor totul despre experiența dureroasă printr-un eseu.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, iar tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul că ceva nu era în regulă.”, a spus aceasta într-o scrisoare pentru New York Times.

„Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil reprezintă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin.”, a zis aceasta.