News

Meghan Markle a născut! Ce nume va avea bebelușul regal

nicoleta.ispasescu
May 6, 2019 17:06 PM

Gata cu zvonurile, este oficial! Meghan Markle a născut astăzi, 6 mai, un băiețel frumos și sănătos.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a născut! Ducesa de Sussex a adus pe lume un băieţel

„Suntem încântați să vă anunțăm că Înălțimile sale Ducele și Ducesa de Sussex l-au primit pe lume pe primul lor copil, în această dimineață, 6 mai 2019. Fiul lor cântărește aproximativ 3 kg”.

„Ducesa și bebelușul sunt amandoi sănătoși și bine, iar cuplul dorește să mulțumească publicului pentru entuziasmul și sprijinul în acest moment important din viața lor”.

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat sarcina în Octombrie, la cinci luni după nunta lor de poveste de la castelul Windsor.

Meghan Markle a născut! Ce nume va avea bebelușul regal

Există foarte multe speculații și suspans în ceea ce privește numele pe care îl va primi bebelușul regal.

Dacă vor merge pe clasic, posibilitățile ar fi ca bebelușul să poarte numele de Philip, Frederick, Charles, Arthur, Edward sau James.

Există, totuși, posibilitatea ca cei doi să surprindă pe toată lumea atunci când vor alege un nume pentru fiul lor. Așa cum ne-au obișnuit, adesea aleg să încalce protocolul regal și tradițiile.

În America cel mai popular nume pentru băiețel este Liam, în timp ce în Marea Britanie numele cel mai popular pentru băieți este Oliver.

Copilul lui Meghan Markle și al lui Harry, care va fi al 7-lea la tron, este extrem de puțin probabil că va ajunge vreodată rege, ceea ce înseamnă că cei doi au mai multă libertatea în ceea ce privește numele.