Vedete

Meghan Markle a pierdut lupta cu kilogramele! Ducesa de Sussex, prima apariție pe covorul roșu de când s-a mutat în SUA

maria.apostol
November 12, 2021 12:56 PM

Ducii de Sussex au apărut la o gală glamouroasă din New York, organizată cu ocazia Zilei Veteranilor. Meghan Markle a atras atenția nu doar cu rochia ei superbă, ci și cu silueta mult mai ”împlinită”.

Meghan Markle a strălucit într-o spectaculoasă rochie roşie cu trenă, creaţie Carolina Herrera. Apariția ei a dominat covorul roşu al evenimentului.

Ținuta fost asortată la broşa în formă de mac pe care au purtat-o atât ea, cât şi Prinţul Harry. Un simbol al soldaţilor sacrificaţi în al Doilea Război Mondial, anunță okmagazine.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera) 

Ducesa de Sussex şi-a aranjat părul într-un coc perfect executat şi a abordat un machiaj intens, de seară. Aceasta a fost prima ei apariţie de covor roşu în cei doi ani, de când ea şi Harry s-au relocat în Statele Unite. Un alt aspect care a atras atenția a fost noua siluetă a ducesei, mult mai robustă decât de obicei.

Meghan Markle, amenințată cu judecată

Într-un interviu oferit celor de la Fox News, Thomas Markle a dezvăluit că intenționează să se adreseze instanței din California, în viitorul apropiat, pentru a putea să-și vadă cei doi nepoți.

Meghan Markle a adus-o pe lume pe Lilibet la începutul lunii iunie și mai are un băiețel, pe nume Archie, care a împlinit doi ani în luna mai.

Ducesa  are o relatie tensionată cu tatăl său, iar cei doi nu-și mai vorbesc de ani de zile. Thomas nu l-a cunoscut niciodată pe prințul Harry și nici nu a fost invitat la nunta regală din mai 2018.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani suferă că nu i se permite să-și vadă nepoții și spune că va fi foarte dezamăgit dacă “nu-mi voi putea ține niciodată nepoata în brațe”.