News

Meghan Markle a purtat brățara Prințesei Diana în ultimul ei interviu. Ce mesaj a vrut aceasta să transmită

iulia.statie
March 2, 2021 13:35 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să vorbească într-un interviu cu Oprah Winfrey pentru prima oară de când au renunțat la îndatoririle și titlurile regale. Deși toată discuția va fi publicată data de 7 martie, a apărut deja un promo.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Meghan Markle, mesaj subtil la adresa Prințesei Diana. Ce bijuterie a afișat

Declarațiile Prințului Harry au șocat o întreagă lume. „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca istoria să nu se repete.”, a spus acesta. Publicul imediat a făcut conexiunile, gândindu-se la moartea mamei sale, Prințesa Diana, ce se stingea în urma unui tragic accident din Paris, pe când era urmărită de paparazzi.

„Sunt pur și simplu ușurat și fericit că pot sta aici vorbind cu tine alături de soția mea pentru că mi-e greu să-mi imaginez cum ar fi fost pentru ea să treacă de una singură prin toate astea cu mulți ani în urmă. A fost incredibil de greu pentru noi doi, dar cel puțin ne avem unul pe celălalt.”, a adăugat Ducele de Sussex.

Temerile Prințului Harry au fost expuse în acest interviu, el discutând despre clipele grele prin care a trecut atât mama sa, Prințesa Diana, cât și soția sa, Meghan Markle. În același promo, toată lumea a putut vedea ce a ales Ducesa de Sussex să poarte pentru ocazie.

Ce ținută a purtat Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey

Ducesa de Sussex a purtat o rochie neagră, din mătase, semnată Armani, cu un print inedit. Totuși, nu doar creația rafinată le-a atras atenția tuturor. Ținând cont că fosta actriță a fost criticată la fiecare mișcare încă de când s-a căsătorit cu Prințul Harry, nu ne miră decizia de a afișa o brățară ce a fost deținută de Prințesa Diana.

Este posibil ca aceasta să își fi dorit să transmită un mesaj cu privire la experiențele dureroase prin care a trecut mama Prințului Harry din cauza presei. În același timp, publicația People explică faptul că brățara este aceeași din care s-au extras două pietre pentru a crea inelul de logodnă al Ducesei de Sussex.

Cât despre interviu, se pare că Meghan Markle a decis să vorbească cu Oprah Winfrey despre căsătoria cu Prințul Harry, viața de mămică, decizia de a renunța la titlurile regale și multe altele. Și Ducele de Sussex va discuta despre planurile de viitor, dar și despre cum se descurcă în America.