Fashion

Meghan Markle a purtat o rochie chic la meciul de Polo, pe care o poți avea și tu!

Verdict.ro
July 1, 2018 13:04 PM

Meghan Markle a fost prezentă în Ascot la Coworth Park Polo Club, ca să-l vadă pe soțul ei, Prințul Harry, și pe fratele acestuia, Prințul William. Ducesa a uimit pe toată lumea în ținuta de vară pe care a purtat-o.

Meghan a venit îmbrăcată într-o rochie superbă, perfectă pentru soarele de afară. Semnată de brandul Shoshanna, Ducesa a purtat modelul Ashland Sleeveless Belted Gingham Eyelet Dress, tip midi cu curea în talie. Aceasta s-a vândut online la prețul de 299 de lire.

Nici sandalele tip gladiator reinterpretate nu au trecut neobservate. Acestea aparțin designerului Sarah Flint, iar Markle a mai fost văzută purtând acest brand de câteva ori. Ele se vând la prețul de 185 de lire.

După cum ai observat, de când s-a măritat cu Prințul Harry, Meghan Markle a purtat doar piese create de designeri femei sau de la case de modă care au directori creativi de sex feminin. Iar sâmbăta asta nu a făcut vreo excepție.

Designerul Shoshanna Gruss și-a lansat brandul în 1998 și speră să „creeze o colecție pentru femei ready-to-wear care oferă susținere și un stil flirty.”

Pe lângă membrii familiei regale, și Serena Williams și soțul ei au luat parte la eveniment. Ziua de sâmbătă a marcat oficial un an de când Markle și Harry s-au afișat pentru prima dată în public împreună.

Un outfit ca al lui Meghan îl poți găsi la mai toate brandurile de retail, ca Zara sau H&M, la prețuri mult mai mici. Un look polo te va scoate din încurcătură în orice zi călduroasă de vară.

Foto: Splashnews