News

Meghan Markle a simțit că instituțiile regale nu o protejează în scandalul cu tabloidele

iulia.statie
July 5, 2020 10:45 AM

Meghan Markle și Prințul Harry au decis anul trecut să dea în judecată Associated Newspapers, trust-ul din care fac parte Daily Mail, MailOnline și Mail on Sunday. Această alegere a celor doi a fost făcută după ce a fost publicată de către tabloide o scrisoare privată dintre Ducesă și tatăl ei.

Pe aceeasi tema10 idei de torturi de nuntă acum în trend

Meghan Markle nu s-a simțit protejată de instituțiile regale

Nu doar că Meghan și Harry i-au acuzat pe cei de la Mail on Sunday că au publicat documentul, dar și că l-au editat. „Pe lângă publicarea acestui document privat, ei au omis special anumite paragrafe, propoziții sau cuvinte pentru a masca minciunile pe care le-au continuat timp de un an.”, a spus Prințul Harry.

Totuși, situația se complică, în timp ce mai multe informații ies la iveală. ANL afirmă că au făcut publică scrisoarea aceea doar după ce cinci prieteni de-ai Ducesei au acordat interviuri publicației People, iar Meghan ar fi trimis scrisoarea către Mail on Sunday pentru a portretiza o imagine reală asupra relației pe care o are cu tatăl său. Cu acestea fiind spuse, în documentele completate de echipa de avocați a Ducesei reiese faptul că ea nu a avut de-a face cu povestea aceasta.

Din aceleași documente este scos în evidență faptul că Markle a fost subiectul unui număr mare de articole ce o denigrau, iar din cauza aceasta a suferit de un stres emoțional teribil. Mai mult, Palatul Buckingham are o politică prin care se abține de la orice comentariu, iar aceasta s-a simțit ‚neprotejată’.

Echipa de avocați susține faptul că prietenii Ducesei au simțit obligația de a vorbi după ce au văzut atâtea articole și informații false despre Meghan, iar ea era obligată să tacă. În documente, avocații concluzionează că aceasta nu știa de interviul din publicația People sau că anumite părți din scrisoare vor fi făcute publice, căci ea nu a aprobat niciodată acest lucru.