News

Meghan Markle a suferit un avort spontan! Primele declarații dureroase ale Ducesei de Sussex

iulia.statie
November 25, 2020 12:31 PM

După ce în presă se zvonea că Meghan Markle așteaptă al doilea copilaș, aceasta a făcut o dezvăluire cutremurătoare, anume că a suferit un avort spontan în luna iulie din acest an. Ea a trecut prin momente cumplite, iar acum și-a găsit curajul să povestească totul.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Meghan Markle și Prințul Harry trec prin momente cumplite după ce Meghan Markle a suferit un avort spontan în această vară, în luna iulie. Ducesa de Sussex a povestit că a experimentat durerile groaznice în timp ce îi schimba scutecul fiului său, micuțul Archie.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, iar tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul că ceva nu era în regulă.”, a spus aceasta într-o scrisoare pentru New York Times.

Ducesa de Sussex a trecut prin clipe groaznice

„Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil reprezintă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin.”, a zis aceasta.

„Cu durerea pierderii, am descoperit că într-o cameră de 100 de femei, 10 din 20 au suferit un avort spontan. Totuși, în ciuda caracterului uluitor al acestei dureri, subiectul rămâne tabu, plin de rușine și perpetuând un ciclu de doliu solitar. Unii și-au împărtășit poveștile cu curaj, au deschis o ușă, știind că atunci când o persoană spune un adevăr, ne dă permisiunea să facem același lucru.”, a adăugat Ducesa de Sussex.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară pe 6 mai, anul trecut, atunci când Ducesa îl aducea pe lume pe micuțul Archie. Iată că după multe zvonuri cu privire la o nouă sarcină, aceasta și-a făcut curaj și a împărtășit povestea sa incredibil de dureroasă.