News

Meghan Markle a trimis mai multe mail-uri la Palat! Ce a spus despre Kate Middleton

iulia.statie
March 12, 2021 11:22 AM

Meghan Markle a vorbit pentru prima oară cu Oprah Winfrey despre relația dintre ea și Kate Middleton. În trecut, se zvonea că Ducesa de Sussex ar fi făcut-o pe soția Prințului William să plângă, însă aceasta a povestit că s-a întâmplat exact opusul.

Pe aceeasi temaCe a declarat Meghan Markle despre atenţia primită din partea presei

Ce mail-uri a trimis Meghan Markle către Palat

În trecut, se afla din presă că Meghan Markle și Kate Middleton s-ar fi certat chiar înainte de nunta fostei actrițe cu Prințul Harry. Totuși, povestea a fost denaturată de tabloide, iar multe detalii au fost expuse greșit, după cum a povestit chiar Ducesa de Sussex.

„Povestea cu Kate nu s-a întâmplat. Înainte de nuntă, ea era supărată privind rochiile pe care fetele ce aruncau cu flori le purtau și m-a făcut să plâng. Mi-a rănit sentimentele. Săptămâna înainte de nuntă a fost foarte grea, iar ea era supărată, dar și-a cerut scuze. Mi-a trimis flori cu un bilețel în care își cerea scuze.”, a zis Meghan Markle.

Iată că acum a ieșit adevărata poveste la iveală. Reporterul regal Omid Scobie a dezvăluit că Meghan Markle a transmis un mesaj printr-un email pentru Palat, iar totul are legătură cu zvonurile din presă despre relația dintre ea și Kate Middleton.

Reporterul regal a explicat faptul că Meghan Markle și Prințul Harry au fost tratați diferit față de Kate Middleton și Prințul William. Ducii de Sussex ar fi fost rugați să semneze o declarație pentru Palatul Kensington în care să menționeze că Prințul William nu ar fi avut o atitudine malțioasă față de aceștia, potrivit Harper’s Bazaar.

Mai multe tabloide ar fi dezvăluit că Prințul William nu s-ar fi comportat foarte bine cu Meghan Markle și Prințul Harry înainte ca aceștia să renunțe la titlurile și îndatoririle regale. Oficialii de la Palatul Kensington și-ar fi dorit ca nepotul Reginei Elisabeta să nu mai fie acuzat de aceste lucruri.

De ce a fost Meghan Markle refuzată de Palat

Totuși, atunci, Meghan Markle a reacționat imediat. „Deci, dacă tot aruncăm cu orice declarație acum, atunci poate că este momentul ca Palatul Kensington să spună în sfârșit adevărul și despre mine.”, a spus aceasta pe atunci, referindu-se la faptul că nu a făcut-o pe Kate Middleton să plângă.

Omid Scobie a spus că Ducesa de Sussex ar fi trimis mai multe mail-uri în care întreba de ce nu este ascultată atunci când spune partea ei de adevăr. „Însă, la fel ca multe alte cereri făcute de cuplul regal, sugestia ei a fost ignorată. I s-a spus că Ducesa de Cambridge nu poate fi amestecată în zvonuri și bârfe.”, a zis reporterul regal.