Vedete

Meghan Markle, absentă la priveghiul Reginei Elisabeta! Care este motivul de această dată

Camelia
September 12, 2022 11:51 AM

Meghan Markle, absentă la priveghiul Reginei Elisabeta! Meghan Markle nu este prezentă la castelul Balmoral. Motivul pentru care Ducesa de Sussex absentează la un moment atât de important pentru familia regală.

După decesul suveranei Marii Britanii, rudele acesteia trebuie să se ducă la castelul Balmoral. Deși Prințul Harry a ajuns acolo, Meghan Markle lipsește cu desăvârșire. Care este motivul pentru care nu este prezentă la un așa moment important.

Meghan Markle, absentă la priveghiul Reginei Elisabeta! Se pare că, Prințul Harry a ajuns la aeroportul din Aberdeen. Acesta nu a beneficiat de transportul de la o bază a Royal Air Force din Londra, de unde au decolat Prinții William, Andrew și Edward, ci a fost surprins în timp ce se îmbarca într-un avion al British Airways. El avea în spate doar un rucsac și potrivit imaginilor celor de CNN, acesta purta o conversație cu o angajată din cadrul personalului aeroportuar.

VEZI MOTIVUL ȘI CITEȘTE CONTINUAREA PE CIAO.RO.

MEGHAN MARKLE ÎȘI DOREA SĂ SE DESPARTĂ DE PRINȚUL HARRY! CARE ESTE MOTIVUL

Relația lui Meghan Markle cu mama sa a fost mereu extrem de apropiată. Potrivit unei cărți lansate anul trecut, numită ‚Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, o anumită poză făcută de paparazzi a rănit-o foarte mult pe Ducesă.

În poze apare mama ei, Doria Ragland, făcând unul dintre cele mai normale lucruri, anume ducându-și hainele la o spălătorie. Totuși, pentru Meghan nu a picat așa de bine că mama sa a fost surprinsă în această ipostază, încât aproape s-a despărțit de alesul ei, Prințul Harry. Vezi continuarea aici.