News

Meghan Markle, acuzată că o copiază pe Wallis Simpson. Ce spun fanii

iulia.statie
March 4, 2021 14:30 PM

Regele Edward VIII este cunoscut pentru că a renunțat la tron pentru a fi împreună cu Wallis Simpson, iar un portret cu aceasta a fost dezvăluit înainte ca ea să devină Ducesa de Windsor. Totuși, fanii au observat câteva detalii asemănătoare între ea și Meghan Markle.

Pe aceeasi temaUn nou film despre viața lui Wallis Simpson o să fie lansat

Noi acuzații aduse la adresa Ducesei Meghan Markle

În potretul renumit, Wallis purta o rochie neagră cu un imprimeu floral, în timp ce părul îi era făcut cu o cărare pe mijloc. Între timp, Meghan Markle poate fi văzută într-un teaser pentru un viitor interviu cu Oprah Winfrey purtând o rochie Armani în valoare de 3300 de euro, ce are un imprimeu floral, iar părul îi este pieptănat asemănător.

Fanii imediat au vrut să explice asemănările dintre cele două, mai ales după ce Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat că nu se vor mai întoarce la îndatoririle regale, la mai puțin de trei ani după ce s-au căsătorit. „Nimeni nu crede că în trailer Meghan seamănă cu Wallis Simpson?”, a scris un fan, potrivit publicației The Sun.

Meghan Markle, comparată de multe ori cu Wallis Simpson

Nu este prima oară când Ducesa este comparată cu Wallis. În trecut, Ingrid Seward, redactorul publicației Majesty, făcea o comparație între cele două. În urma căsătoriei cu aleasa lui, ce era divorțată, la fel ca Meghan Markle, Regele Edward al VII-lea devenea primul Monarh ce abdica, schimbând istoria, iar decizia sa ducea la urcarea Elisabetei pe tron, scrie publicația menționată mai sus.

Ingrid Seward a susținut că decizia Ducilor de Sussex de a renunța la îndatoririle regale seamănă cu scenariul descris mai sus, pentru că Prințul Harry ar fi fost dispus să facă orice pentru femeia pe care o iubește.

Meghan Markle a fost căsătorită în trecut cu producătorul de film Trevor Engelson, dar relația dintre ei nu a avut succes și au divorțat în 2013. În 2016, ea îl cunoștea pe Prințul Harry. „Wallis ura Anglia. Ura clima și simțea că oamenii nu o înțelegeau nici pe ea, nici simțul umorului pe care îl avea.”, a spus autorul cărții ‚Prince Philip Revealed: A Biography’.

„În cazul lui Meghan, ea a simțit că britanicii nu au înțeles-o și nu au plăcut-o. Nu cred că a fost un mare fan al Angliei. Casa ei este în California, iar acolo este și inima ei.”, a adăugat Seward.