News

Meghan Markle, acuzată de bullying de către personalul regal. Ce răspuns a dat Ducesa

iulia.statie
March 4, 2021 11:16 AM

Poveștile foștilor angajați ce au lucrat cu Meghan Markle au fost publicate într-un nou articol din The Sunday Times, în care aceștia au declarat că au fost agresați de fosta actriță, fără să își dezvăluie identitățile.

Pe aceeasi temaCe avere are Prințul Harry

Ce răspuns a dat Meghan Markle după ce a fost acuzată de bullying

Publicația a relatat că fostul secretar de comunicare, Jason Knauf, a depus o plângere în octombrie 2018 pentru a încerca să convingă Familia Regală să protejeze personalul, în timp ce acesta relata incidentele în care soția Prințului Harry conducea doi asistenți afară din locuință.

Imediat după, reprezentanții lui Meghan Markle au lansat o declarație în care relatau că aceasta este întristată de noile povești și ea a trecut, la rândul ei, prin bullying. Acest nou articol vine la doar câteva zile înainte ca interviul cu Prințul Harry, soția sa și Oprah Winfrey, în care ei vorbesc despre toate problemele pe care le-au experimentat, să fie difuzat.

„Ducesa este întristată de acest ultim atac la adresa caracterului său, mai ales fiindcă și ea a fost ținta bullying-ului și i-a sprijinit pe cei care au experimentat durere și traume. Este hotărâtă să își continue munca, să aducă compasiune în întreaga lume și va continua să fie un exemplu făcând ceea ce este corect și bine.”, au declarat reprezentanții Ducesei de Sussex.

În același timp, Palatul Buckingham a oferit un răspuns. Se pare că echipa de HR va analiza situația prezentată în articol. Reporterul regal, Omid Scobie, a obținut o declarație de la un reprezentant de la Palat.

Palatul Buckingham, primele declarații. Ce spun reprezentanții despre situația creată

„Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de fostul personal al Ducelui și Ducesei de Sussex. În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol. Membrii personalului implicați la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit locul, vor fi invitați să participe la o discuție pentru a afla totul.”, a spus un reprezentant al Palatului Buckingham.

„Casa Regală are o politică privind demnitatea la locul de muncă de mulți ani și nu tolerează agresiunea sau hărțuirea la locul de muncă.”, a continuat acesta.

Mai sunt doar câteva zile până când interviul cu Ducii de Sussex și Oprah Winfrey va fi difuzat complet. Meghan Markle va discuta despre decizia de a renunța la îndatoririle regale, viața de mămică, căsătoria cu alesul său și multe altele. Mai târziu, Prințul Harry va veni alături de ea pentru a oferi informații despre mutarea lor în Statele Unite, dar și despre ce planuri au pentru viitor.