News

Meghan Markle, alt tribut emoționant pentru Prințesa Diana!

adelina.duinea
January 17, 2019 10:05 AM

Ieri seară, Meghan Markle și prințul Harry au participat la o superbă reprezentație Cirque du Soleil. Scopul evenimentului a fost, printre altele, susținerea fundației Sentebale a ducelui de Sussex. Meghan a purtat o spectaculoasă rochie albastră cu paiete.

Meghan Markle, alt tribut emoționant pentru Prințesa Diana! 

Ducele și ducesa de Sussex s-au alături, ieri seară, unei imense audiențe în încercarea de a atrage atenția publicului asupra problemei copiilor infectați cu virusul HIV. Meghan, însărcinată în șase luni, a strălucit într-o creație Roland Mouret de nu mai puțin de 3.400 de lire. Fosta actriță și-a accesorizat ținuta cu o brățară splendidă care i-a aparținut mamei lui Harry, Prințesa Diana.

Fundația Sentebale, susținută de Harry, urmărește ajutarea copiilor din Lesotho și Botswana afectați de SIDA și de virusul HIV. Astfel, banii strânși le vor putea asigura celor mici un viitor.

Anul trecut în luna august, Meghan și Harry au participat la reprezentația musicalului Hamilton tot pentru susținerea fundației lui Harry, o parte din câștigurile obținute fiind oferite carității.

#MeghanMarkle channeled her inner Lady Di at a Cirque du Soleil show tonight. Tap the link to see the very specIal bracelet both women wore.

A post shared by Marie Claire (@marieclairemag) on