News

Meghan Markle are un cadou special pentru fiica ei. Ducesa l-a cumpărat chiar înainte să îl cunoască pe Prințul Harry

iulia.statie
March 12, 2021 11:58 AM

Chiar la câteva zile după ce Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit că așteaptă o fetiță, un nou interviu din 2015 cu Ducesa a ieșit la iveală, în care aceasta explica faptul că are un cadou special pentru viitorul ei bebeluș. Se pare că fosta actriță și-a dorit mereu să aibă o fiică.

Pe aceeasi temaAșa arată spitalul unde a născut Meghan Markle. Cât a costat nașterea bebelușului regal

Ce bijuterie îi va dărui Meghan Markle fiicei sale

Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de un băiețel, pe nume Archie, iar familia lor va deveni completă în curând, căci Ducesa este însărcinată și așteaptă o fetiță. Pe lângă faptul că bebelușul va moșteni genele bune ale celor doi, fosta actriță i-a pregătit și un cadou foarte special.

„Am râvnit întotdeauna la ceasul Cartier French Tank.”, a spus ea în 2015 pentru Hello! Magazine despre bijuteria pe care o va primi fiica ei. „Când am aflat că Suits va reveni pentru al treilea sezon, m-am dat peste cap și am cumpărat versiunea în două nuanțe.”, a continuat aceasta.

„Am gravat pe spate: ‚Către M.M de la M.M’ și intenționez să i-o ofer fiicei mele într-o zi. Acest lucru face lucrurile să fie speciale, adică legătura pe care o formezi cu ele.”, a continuat actrița. În prezent, suma la care se ridică bijuteria este de 6,200 dolari.

Ce legătură are Meghan Markle cu Prințesa Diana

Întâmplător, Prințesa Diana deținea două ceasuri din aceeași colecție, un Tank Louis, ce are o curea din piele de aligator, dar și un Tank Francaise, din aur galben. Se zvonește că Prințul Harry l-ar fi moștenit pe ultimul și i l-ar fi dăruit în cele din urmă soției sale, căci Meghan Markle a fost văzută purtând o piesă asemănătoare în timpul unui eveniment virtual ținut de revista Fortune în 2020.

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș în timpul interviului cu Oprah Winfrey, în care aceștia au vorbit despre viața lor, dar și despre momentele grele prin care au trecut atunci când erau alături de Familia Regală.

„Este fetiță.”, a zis Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat. „Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată.”, a continuat Ducele de Sussex.