News

Meghan Markle, atacată dur în procesul contra publicațiilor britanice! Ducesa, pe cale să piardă procesul?

iulia.statie
September 30, 2020 12:00 PM

Meghan Markle a intentat un proces împotriva tabloidelor pe care le deține grupul Associated Newspapers pentru încălcarea intimității și a drepturilor de autor. Ducesa nu a mai rezistat după ce Mail On Sunday publica în 2018 o scrisoare destinată tatălui său, Thomas Markle.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a acuzat un tabloid de umilirea tatălui său

Meghan Markle pierde teren în fața tabloidelor britanice?

Totuși, se pare că acum aceasta a fost atacată dur și pierde teren în fața publicațiilor. După ce Meghan Markle a intentat proces împotriva Associated Newspapers, ce deține Daily Mail și Mail on Sunday, pentru că au publicat părți din scrisorile pe care Markle le-a trimis tatălui său, acum, același trust s-a folosit de noua biografie, ‚Finding Freedom’ pentru a îi aduce acuzații grave Ducesei.

‚Finding Freedom’ a fost scrisă de către Omid Scobie și Carolyn Durand, iar din această carte aflăm foarte multe detalii despre viața Prințului Harry cu Meghan Markle, dar și despre cum se înțeleg cei doi cu Familia Regală. Associated Newspapers susține că Ducesa le-a oferit informații celor doi autori, iar judecătoarea Francesca Kaye a permis celor din partea apărării tabloidelor să se folosească de carte, refuzând să îi ofere Ducesei permisiunea de a face apel asupra acestei decizii.

Totuși, judecătoarea a explicat că autorul Omid Scobie a negat vehement că aceasta i-ar fi oferit vreo informație atunci când a venit vorba despre redactarea cărții. Procesul o să aibă loc în luna ianuarie 2021.

Mai mult, deși s-a speculat că Meghan Markle și Prințul Harry au fost implicați în publicarea cărții, un oficial al celor doi a dezvăluit că este fals. „Ducele și Ducesa de Sussex nu au oferit interviuri și nu au contribuit la Finding Freedom. Această carte este bazată pe propriile experiențe ale autorilor ca făcând parte din echipa de presă regală și prin anchetele lor independente.”

Ce spunea Thomas Markle despre fiica ei

De asemenea, în trecut, aceasta a fost dur criticată și de tatăl său, ce a acceptat să fie martor pentru News Associated Press. Thomas Markle este extrem de dezamăgit pentru că fiica sa a ales să renunțe la a mai avea îndatoriri regale.

„Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare își dorește să devină prințesă, ea a devenit. Acum renunță la tot, pentru bani. Trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le-a fost de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, știau că au o obligație.”, a spus acesta.

„Obligația de a fi parte din Familia Regală. Este una dintre cele mai mărețe și longevive instituții, iar ei au distrus-o, au transformat-o într-un Walmart cu o coroană. Nu ar trebui să facă așa ceva, este ridicol.”, a transmis Thomas Markle.

Acesta nu s-a oprit din a adăuga și că este extrem de dezamăgit de Meghan și că ea nu ‚este fata pe care el a crescut-o’.