News

Meghan Markle și Prințul Harry, primele certuri în cuplu

andreea voicu
September 3, 2018 16:13 PM

Tatăl lui Meghan Markle a băgat zâzanie între ea și soțul său, Prințul Harry. Scandalul dintre Ducesa de Sussex și părintele ei a început în momentul în care bărbatul a acordat mai multe interviuri în care a împroșcat cu noroi la adresa familiei regale britanice.

Pe aceeasi temaÎl copiază pe Leondardo DiCaprio? Justin Bieber a adoptat stilul vestimentar al anilor ‘70

Acest subiect delicat nu i-a picat prea bine Prințului Harry, care a avut mai multe discuții cu Meghan Markle. Cel mai mult l-a supărat faptul că Thomas Markle și-a permis să vorbească despre regretata lui mamă, Prințesa Diana.

Meghan Markle și Prințul Harry, primele certuri în cuplu

Pentru a detensiona situația, Ducesa de Sussex a preferat să își ia o scurtă vacanță, fără Prințul Harry. Meghan Markle a plecat la Toronto, pentru a-și vizita vechii prieteni, dar și pentru a sta câteva zile departe de partenerul ei.

„După săptămâni întregi în care a fost făcută de rușine de drama familiei ei, ea a cedat și și-a canalizat frustarea pe certurile dintre ei.

Meghan se plânge de cât de copleșită este de toate regulile regale, iar Harry i-a reproșat cât de chinuitor a fost pentru el să se descurce cu publicitatea negativă pe care o face casei regale familia ei, în mod constant”, au declarat surse apropiate familiei regale pentru „Ok! Magazine”.

”A decis să meargă la Toronto să-și vadă prietenii pentru a-și limpezi mintea. Meghan speră că cele câteva zile departe de Harry va stopa certurile dintre ei, dar se pare că luna lor de miere s-a terminat”, au mai precizat surse apropiate lui Meghan Markle și Prințul Harry.

Thomas Markle nu a fost prezent la nunta fiicei sale din motive de sănătate, însă a făcut dezvăluiri inedite despre familia regală, lucru care i-a deranjat enorm pe membrii Casei Regale, în special pe Regina Elisabeta.

El a mai spus că simte că familia regală britanică l-ar fi pus ″la colţ″⁣ după acel interviu. Thomas Markle a adăugat că nu a mai vorbit cu fiica lui sau cu altcineva din casa regală după interviul pe care l-a acordat postului de televiziune ITV.