Fashion

Meghan Markle, cel mai puternic influencer regal de modă din lume! A detronat-o pe Kate Middleton

andreea voicu
June 18, 2019 13:51 PM

Dintre cele două ducese ale familiei regale britanice, Meghan Markle pare să capteze atenţia cel mai mult atunci când vine vorba de stilul vestimentar. Ducesa de Sussex are o mai mare influență din punct de vedere al ținutelor pe care le poartă decât cumnata sa, Kate Middleton.

Pe aceeasi temaCe i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

Meghan Markle, cel mai puternic influencer regal de modă din lume!

De fiecare dată când apare în public, piesele vestimentare purtate de Meghan Markle atrag atenția fanilor, iar acestea se vând în timp record în magazine sau pe site-urile online.

Faptul că Meghan Markle a ajuns în topul celor mai puternici influenceri din zona fashion nu ne miră deloc.

Potrivit Marie Claire, care citează platforma Lyst specializată în domeniul modei, stilul Ducesei de Sussex este cel mai admirat din lumea întreagă. În 2018, căutările cu Meghan Markle au crescut cu 216%, în timp ce stilul adoptat de Kate Middleton a crescut cu doar 119%.

Cel mai căutat outfit al lui Meghan Markle a fost cel purtat la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 50 de ani de la Investitura Prințului Charles. La vremea respectivă, Ducesa de Sussex a îmbrăcat o rochie jacquard cu accente metalice. Căutările online cu privire la brand și alte variante similare au crescut cu 500%.

De asemenea, și ținuta purtată de soția Prințului Harry la Wimbledon în 2018 a atras atenția tuturor. Meghan Markle a arătat spectaculos într-o cămașă albă cu dungi albastre și pantaloni albi, largi. Pantalonii au fost destul de populari printre admiratorii acesteia, iar conform datelor Lyst, a existat o creștere de 58% a căutărilor pentru această piesă vestimentară. 

În urmă cu aproape două săptămâni, Meghan Markle și-a făcut prima apariție oficială, la doar o lună după ce a născut. Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiețel, pe 8 mai. El a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor, iar în luna iulie va fi botezat.

Sursa: marieclaire.com