News

Meghan Markle, criticată dur de tatăl său! Ce a zis Thomas Markle despre fiica sa

iulia.statie
January 19, 2020 13:13 PM

Regina Elisabeta a anunțat printr-un comunicat oficial că nepotul său, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, își vor pierde titlurile regale. Thomas Markle nu a stat mult pe gânduri și a făcut o declarație prin care și-a criticat dur fiica.

Pe aceeasi temaThomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, explică de ce a publicat o scrisoare privată dintre el și fiica sa

Cei doi nu își vor mai putea folosi titlurile și nici nu vor mai accesa bani publici. Mai mult, aceștia nu o vor mai reprezenta într-un mod oficial pe Regina Elisabeta.

Meghan și Harry vor restitui suma cheluită pentru renovarea reședinței lor, Frogmore Cottage. Acest acord va intra în vigoare din primăvară.

Meghan Markle, criticată dur de tatăl său! Ce a zis Thomas Markle despre fiica sa

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, nu a stat pe gânduri și a oferit un interviu celor de la Channel 5 în care și-a exprimat dezamăgirea față de decizia celor doi. El a susținut că Ducii au un comportament nepotrivit și că au reușit să transforme Familia Regală într-un ‚supermarket cu coroană’, din care oricine poate ieși oricând, potrivit Libertatea pentru Femei.

„Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare își dorește să devină prințesă, ea a devenit. Acum renunță la tot, pentru bani. Trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le-a fost de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, știau că au o obligație.”, a spus acesta.

„Obligația de a fi parte din Familia Regală. Este una dintre cele mai mărețe și longevive instituții, iar ei au distrus-o, au transformat-o într-un Walmart cu o coroană. Nu ar trebui să facă așa ceva, este ridicol.”, a transmis Thomas Markle.

Totuși, acesta nu s-a oprit din a adăuga că este extrem de dezamăgit de Meghan și că ea nu ‚este fata pe care el a crescut-o’.

Declarația oficială prin care Regina a dezvăluit că Meghan Markle și Prințul Harry își vor pierde titlurile regale o puteți vedea aici.