News

Meghan Markle, cuvinte grele la adresa Familiei Regale

iulia.statie
October 14, 2020 12:43 PM

Meghan Markle crede că Familia Regală nu este locul potrivit pentru cineva ce are ambiții politice, potrivit expertului regal Penny Juror. În plus, Ducesa de Sussex s-ar putea să nu se întoarcă niciodată la rolul ei ca senior regal.

Pe aceeasi temaCe a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

Ce crede Meghan Markle despre Familia Regală

„Nu pot să o văd pe Meghan dorindu-și să se întoarcă. Ce a descoperit în timpul în care a lucrat ca un membru al Familiei, este faptul că Familia Regală Britanică nu este locul potrivit pentru cineva ce are ambiții politice. Această instituție veche de secole oferă o platformă de neegalat în ceea ce privește munca caritabilă, pentru a îmbunătăți și schimba viața oamenilor, dar nu este o trambulină pentru a schimba lumea.”, a spus expertul regal.

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la îndatoririle regale și la rolul lor de seniori regali în ianuarie, în acest an.

„După multe luni de discuții, am ales să facem o tranziție în acest an și să începem să construim un rol progresiv în cadrul acestei constituții. Ne propunem să ne retragem din rolul de membri seniori ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, continuând în același timp să o sprijinim pe deplin pe Majestatea Sa, Regina.”, scriau ei pe atunci pe Instagram.

Ce fac acum Meghan Markle și Prințul Harry

Aceștia s-au stabilit în California și au continuat să lucreze în a promova cauze caritabile în propriul lor fel. Recent, Meghan Markle a depus efort pentru a încuraja americanii să meargă la vot la viitoarele alegeri.

Și Prințul Harry și-a dezvăluit gândurile cu privire la participarea la vot, iar Palatul Buckingham a răspuns la comentariile sale, explicând: „Ducele nu este un membru activ al Familiei Regale, iar orice comentariu pe care îl face este făcut cu titlu personal.”