News

Meghan Markle, declarație șocantă după renunțarea la titlurile regale! Ce a spus Ducesa

iulia.statie
January 22, 2020 12:54 PM

Meghan Markle este extrem de fericită pentru că ea și Harry au ieșit definitiv din Familia Regală. Ba chiar, ea le-a dezvăluit apropiaților că acesta este cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat vreodată lui Harry.

Pe aceeasi temaCe i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

Prietenii Ducesei au făcut declarații șocante despre Meghan Markle, potrivit tabloidului Daily Mail. Aceasta le-ar fi dezvăluit că este în culmea fericirii după ce a scăpat definitiv de Familia Regală și cea mai mare dorință i s-ar fi îndeplinit.

Meghan Markle, declarație șocantă după renunțarea la titlurile regale!

Mai mult, ea a spus că iubirea mare pe care i-o poartă Prințului a făcut ca ei să aibă acum o viață liniștită, pe care și-o doreau, precizând că presiunea Familiei Regale le făcea foarte mult rău. „E cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat vreodată lui Harry. Iubirea pe care o port pentru el a făcut totul posibil”, ar fi spus Meghan Markle.

„Ea a spus că spiritele lor erau zdrobite și pur și simplu nu suporta să îl vadă pe Harry suferind.”, a zis un prieten de-al Ducesei. Acesta a adăugat că presiunea îi distrugea psihic pe cei doi.

„Nu se grăbesc să se mute, iar Meghan spune că în ultimele luni a simțit că aceasta este casa ei, așa cum nu a simțit niciodată în Marea Britanie”, a continuat același apropiat.

„Ei nu vor să schimbe numele site-ului sau al paginii de instagram, Meghan spune că ea și Harry vor fi considerați pentru totdeauna fețe regale indiferent de unde o să trăiască sau ce o să facă.”, a spus sursa.

Harry i s-a alăturat lui Meghan în Canada, iar în primele fotografii în care ei au fost surprinși aceștia par extrem de fericiți, departe fiind acum de Regina Elisabeta și familia sa.