News

Meghan Markle, dezvăluiri emoționante despre micuțul Archie

iulia.statie
October 2, 2020 14:01 PM

Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, în vârstă de un an, pe nume Archie, s-a obișnuit deja cu noua lui casă din Santa Barbara, California.

Pe aceeasi temaCe cadouri a primit fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry de la Priyanka Chopra și Nick Jonas

Ce spune Meghan Markle despre micuțul Archie

„O ducem bine, Archie este bine. Suntem extrem de norocoși pentru micuțul nostru. Este foarte ocupat, nu stă locului. Ne ține cu picioarele pe pământ. Suntem foarte norocoși.”, a dezvăluit Meghan într-un video call cu Evening Standard.

În trecut, Prințul Harry dezvăluia că el și Archie au petrecut mult timp afară în pandemie. „Avem un mic spațiu afară, pe care sunt foarte norocos să îl am pentru a îl învăța să joace Rugby League. Micuțul nostru băiat este prioritatea noastră, dar munca este a doua pe listă și încercăm să facem tot ce putem pentru a face lumea mai bună.”

Se pare că noua casă a familiei din Montecito a venit și cu o mare surpriză pentru micuț. „Archie este foarte fericit, are spațiu pentru a alerga liber. Casa a venit cu un loc de joacă pe care el se poate cățăra imediat.”, a spus o sursă pentru People.

Cum și-a petrecut Meghan Markle ultimele luni

În timpul unei apariții pentru evenimentul ‚Most Poweful Women’ ce a fost organizat virtual de către publicația Fortune, Meghan Markle a vorbit despre criza cauzată de pandemie, dar și despre cum și-a petrecut ultimele luni. „Pentru mine a fost uimitor să petrec timpul cu soțul meu și să îl privesc pe micuțul nostru crescând, acolo a fost atenția noastră. Pe lângă acest lucru, bineînțeles, am fost atenți și la cum am putea fi o parte a schimbării pe care mulți oameni o doresc în acest moment și ce putem face pentru a ajuta.”

Deși Meghan Markle și Prințul Harry se stabiliseră la început în Canada, aceștia au plecat în L.A., însă, aglomerația de acolo nu a fost pe placul lor, achiziționându-și o casă în Montecito pentru a avea mai multă liniște.