Living

Meghan Markle, dietă pe bază de plante în timpul sarcinii

nicoleta.ispasescu
January 25, 2019 12:16 PM

Este bine știut faptul că Meghan Markle (37 de ani) este o împătimită apărătoare a animalelor. Și, deși este însărcinată, soţia prinţului Harry urmează o dietă pe bază de plante.

Mai mult decât atât, Meghan l-a convins şi pe prinţul Harry (34 de ani) să reducă din alimentaţie carnea.

Meghan Markle ține atât de mult la animale, încât va folosi vopsea vegană pentru a decora camera copilului în alb şi gri. De asemenea, ea a insistat foarte mult să facă decoraţiuni unisex pentru această cameră, mai ales că nu vor să afle sexul bebelușului până la naștere.

Meghan Markle folosește materiale vegane pentru camera copilului

Tot din dorința de a proteja animalele, Meghan Markle investește enorm în camera copilului, folosind materiale vegane.

În camera din reşedinţa Frogmore, pe care o amenajează, vor fi geamuri care nu pun în pericol bebeluşii şi un boiler ecologic de 50.000 de lire sterline. Meghan a cerut ajutorul lui Vicky Charles, expert în design interior.

În total, Meghan Markle va face lucrări de renovare de 3 milioane de lire sterline la reşedinţa Frogmore.

Meghan Markle va deveni mamă în luna aprilie sau cel mult la începutul lui mai. Bebeluşul ei şi al prinţului Harry se va naşte la altă dată decât se ştia până acum. Dezvăluirea a fost făcută de ducesa de Sussex unei admiratoare, în timpul unei vizite în Merseyside.

Micuţul ar putea să aibă aceeaşi zi de naştere cu Regina Elisabeta a II-a, care s-a născut la 21 aprilie 1926, sau cu a verişorului său, prinţul Louis, care a venit pe lume anul trecut, la 23 aprilie.