News

Meghan Markle, din nou atacată dur! Ce se întâmplă între ea și Prințul Harry

iulia.statie
October 19, 2020 14:02 PM

Meghan Markle și Prințul Harry și-au spus, de curând, părerea despre problemele politice din Statele Unite ale Americii, iar acum, Ducesa de Sussex este atacată dur de unul dintre cei mai cunoșcuți jurnaliști din Marea Britanie.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a fost atacată fără mănuși de tatăl ei. Ce a putut să spună despre ea Thomas Markle!

Meghan Markle, atacată dur de un jurnalist faimos

Un jurnalist faimos din Marea Britanie, pe nume Piers Morgan, a făcut câteva declarații șocante despre Meghan Markle, acesta analizând ultimele apariții ale celor doi și explicând că Prințul Harry pare ca o ‚marionetă’, scrie publicația Playtech.ro.

“Apar peste tot în clipuri. El stă lângă ea, privind în gol, parcă ar fi ţinut ostatic. Este ca o marionetă. Ea vorbeşte în cea mai mare parte, iar el priveşte. Prinţul Harry arată ca un robot care vorbeşte mecanic.”, a declarat jurnalistul.

Mai mult, Piers Morgan a dezvăluit că Meghan Markle nu s-a comportat foarte frumos cu el atunci când s-au întâlnit, căci un gest pe care l-a făcut aceasta i s-a părut extrem de nepoliticos jurnalistului.

“Am fost una dintre persoanele care au sfătuit-o din punct de vedere mediatic înainte să îl cunoască pe Harry. Lucra pentru serialul Suits. M-a sunat să mă întrebe dacă am putea merge să bem ceva. A fost foarte drăguţă toată întâlnirea. Apoi, nu a mai dat niciu semn de viaţă. Mi s-a părut un gest nepoliticos.”, a spus el în cadrul unei emisiuni numite ‘Good Morning Britain’.

Ce fac acum Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, micuțul Archie, s-au stabilit în California și au continuat să promoveze cauze caritabile în propriul fel. Recent, Ducii de Sussex au depus efort pentru a încuraja americanii să meargă la vot la viitoarele alegeri.

„Când lucrurile rele sunt mai multe decât cele bune, indiferent dacă ne dăm seama sau nu, acest lucru ne frânge capacitatea de a avea compasiune și de a ne pune în locul altcuiva. Este timpul să acționăm. Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul plin de ură, dezinformarea și negativismul din online.”, a spus Prințul Harry în cadrul discursului.

După ce Ducele de Sussex și-a dezvăluit gândurile cu privire la participarea la vot, Palatul Buckingham nu a ezitat pentru a da răspunsul: „Ducele nu este un membru activ al Familiei Regale, iar orice comentariu pe care îl face este făcut cu titlu personal.”