News

Meghan Markle, din nou la TV! Unde va apărea aceasta

iulia.statie
February 12, 2020 14:01 PM

Încă de când au renunțat la titlurile regale, Meghan Markle și Prințul Harry au primit extrem de multe oferte de muncă. Ei sunt rugați să își facă apariția la diferite evenimente și le sunt oferiți foarte mulți bani pentru acest lucru.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Totuși, Ducesa nu s-a putut abține din a se ține departe de pasiunea sa cea mai mare și o să o revedem la TV, în cadrul unui reality show canadian.

Meghan va apărea în emisiunea ‚I Do, Redo’, un show despre nunți, participând alături de prietena sa, Jessica Multoney, ce este organizatoare de nunți și va fi gazda acestui reality show, potrivit Libertatea pentru Femei.

Meghan Markle, din nou la TV! Unde va apărea aceasta

Show-ul va fi produs în colaborare cu Netflix și va prezenta 10 cupluri ce se căsătoresc pentru a doua oară, având ocazia să își reînoiască jurămintele într-un cadru spectaculos. Timp de 10 episoade o vom putea vedea și pe Meghan Markle, aflată și ea la a doua căsnicie. Ea va primi aproximativ 588 de dolari pentru fiecare apariție, după cum a scris presa canadiană.

Meghan și Harry și-au sărbătorit nunta acum doi ani, această minunată ceremonie costând aproximativ 42 milioane de dolari. Meghan a purtat o rochie semnată Givenchy, iar Harry a cerut-o pe aceasta cu un inel de logodnă superb, creat dintr-o piatră din Botswana și două diamante mai mici ce au aparținut în trecut mamei sale, regretata Prințesă Diana.