News

Meghan Markle este asemănată cu Donald Trump! Cine a făcut aceste afirmații la adresa Ducesei de Sussex

andreea voicu
September 13, 2018 14:46 PM

Nu este săptămână în care Meghan Markle, soția lui Prințului Harry, să nu fie atacată din toate părțile. Este binecunoscut faptul că Ducesa de Sussex a încheiat orice legătură cu tatăl său, Thomas Markle, după ce s-a măritat, pe 19 mai, cu Prințul Harry.

Pe aceeasi temaValentina Pelinel și-a etalat cu mândrie inelul de logodnă

La ceremonia religioasă care a avut loc la Castelul Windsor, Meghan Markle nu și-a invitat rudele de sânge, motiv pentru care a iscat un adevărat scandal. Samantha Grant, sora ei vitregă, cu 15 ani mai mare, s-a arătat nemulțumită de faptul că fosta actriță americană nu s-a sinchisit să îi invite pe ea și familia sa la nuntă.

De atunci, femeia nu contenește să o atace pe Meghan Markle ori de câte ori are ocazia.

Meghan Markle este asemănată cu Donald Trump!

”Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitați. Familia e familie. Am un unchi pe care l-am văzut doar o dată, dar nu aș spune niciodată că nu face parte din familie pentru că nu suntem apropiați. Umanitariștii (apropo la formația umanistă a actriței) dau dovadă de dragoste și bunătate în special față de familie”, mărturisea acum câteva luni Samantha.

Recent, aceasta a avut din nou de comentat la adresa Ducesei de Sussex, pe care o compară cu nimeni altul decât Donald Trump.

„Thomas a fost mereu lângă ea. Zâmbetele false pe care le arată Meghan ca ducesă ar trebui să înceteze. Nu este cu nimic diferită de Donald Trump. El crede că poate să împuşte pe cineva şi tot va fi votat de lume. Ea crede că poate să-şi distrugă familia şi să nu mai vorbească cu prietenii ei vechi şi tot va rămâne populară. Trist“, și-a vărsat Samantha Markle nervii, pe Twitter.

Samantha Markle a mai precizat că nu-și explică comportamentul lui Meghan referitor la tatăl lor.

”Aroganţa nu este o calitate umană. Meghan trebuie să-l trateze cu respect pe tatăl nostru. Ea nu este drăguţă deloc. Joacă teatru. Doar pentru că este căsătorită cu un membru al familiei regale britanice nu îi dă dreptul să trateze oamenii ca pe gunoaie. N-am văzut atâta ignoranţă în viaţa mea“, a mai adăugat sora vitregă a lui Meghan Markle.

Sursa: www.express.co.uk.