News

Meghan Markle este însărcinată pentru a treia oară? Detaliul care ar putea s-o dea de gol

maria.apostol
January 27, 2022 16:26 PM

Deși nu a trecut nici măcar un an de când Meghan Markle a născut cel de-al doilea copil, o fetiță, zvonurile privind a treia sarcină au prins deja contur. Informația nu a fost confirmată oficial, însă presa din străinătate a sesizat un aspect care ar putea s-o dea de gol. 

Au apărut un zvon potrivit căruia Meghan Markle, soția prințului Harry, ar fi însărcinată a treia oară. Totul a plecat de la o poză în care ea ar fi apărut cu rotunjimi în zona abdomenului. Dacă acest fapt este într-adevăr real, sarcina ar fi survenit la mai puțin de un an de la venirea pe lume a fetiței lor, micuța Lilibet, după cum susțin zvonurile din presa internațională.

Între timp, Meghan și Harry se confruntă cu o problemă. Care i-a determinat să ia în calcul varianta de a se muta în altă casă.  Ei s-ar fi declarat nemulțumiți pentru că pe proprietatea lor ar fi o scurgere de noroi.

Se gândesc serios să vândă casa. Dar aceasta nu va fi scoasă pe piață în mod obișnuit, având în vedere cine sunt proprietarii. Nu va fi aratată decât celor care pot dovedi că dispun de fondurile necesare ca s-o achiziționeze și care par clienți serioși. Vor să rămână în aceeași zona, dar vor să schimbe casa. Deoarece nu sunt încântați de clădire și nici de amplasare”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Cum s-a îmbogățit Meghan Markle cu 1 milion de lire sterline

Ducesa de Sussex nu a uitat de lucrurile care au deranjat-o când locuia în Marea Britanie. Aceasta a dat în judecată The Mail on Sunday pentru faptul că publicația a dezvăluit o scrisoare pe care ea i-a trimis-o tatălui său. Fosta actriță a reușit să câștige 1 milion de lire sterline.

The Mail on Sunday trebuie să îi plătească o sumă uriașă de bani Ducesei de Sussex pentru încălcarea dreptului la viață privată. Totul a fost stabilit în documentele judecătorești. De asemenea, ziarul, dar și site-ul său partener, MailOnline, a acceptat înfrângerea. Nu o să fie făcut apel la Curtea Supremă.

De asemenea, o altă sumă nespecificată o să o plătească trustul pentru încălcarea drepturilor de autor pe care le are Meghan Markle. Costurile de judecată ale Ducesei trebuie să fie acoperite de către The Mail on Sunday. Iar suma ar putea să depășească 1 milion de lire sterline, potrivit The Guardian.