News

Meghan Markle este nevoită să urmeze o regulă care nu era pe placul Prințesei Diana

andreea voicu
July 27, 2018 11:21 AM

De când a devenit soția Prințului Harry, fosta actriță americană, Meghan Markle, este nevoită să se supună unor reguli. Cea mai recentă are legătură și cu Prințesa Diana.

Pe aceeasi temaLady Gaga, în cea mai transparentă rochie! Solista a realizat un shooting excepțional

O tradiție a Casei Regale este legată de ora de somn. Membrii familiei sunt nevoiți să își prelungească programul pentru a putea merge la culcare. Chiar secretarul privat al Reginei Elisabeta a II-a, Sir William Heseltine, a mărturisit că  membrii familiei regale nu au voie să meargă la culcare înaintea reginei.

Ei sunt obligați să aștepte ca Suverana să meargă la somn și mai apoi să poată face și aceștia același lucru.

Meghan Markle este nevoită să urmeze o regulă care nu era pe placul Prințesei Diana

Se pare ca e un lucru urât să se pui în pat înaintea Reginei.

Meghan Markle este nevoită și ea să adopte această tradiție, pe care însă Prințesa Diana, mama Prințului Harry și Prințul William, nu o agrea deloc.

„Pentru Diana, serile regale erau agonizante. Este o oră sau mai mult în living în care toată lumea stă și face conversație și nimeni nu se retrage înaintea reginei. Iar Diana a fost dusă la o asemenea extremă încât s-a scuzat și a mers la somn”, a mai povestit Sir William Heseltine.

Mai mult de atât, soția Prințului Harry nu va putea să organizeze un ‘baby shower’ dacă va naște un copil. Această petrecere este dată în cinstea copilului, unde i se aduc multe cadouri.

Acest lucru este interzis, pentru că membrii familiei regale sunt destul de bogați pentru ca să își poată permite orice. Bebelușul nu are nevoie de cadouri din partea altor persoane.