News

Meghan Markle, Harry Styles și Kylie Jenner, printre cele mai influente personalități ale anului 2019!

irina.letitia
November 20, 2019 13:10 PM

Anul 2019 se apropie de final și putem trage deja concluzii legate de evoluția ultimelor 11 luni în showbiz. Platforma online lyst.com a evaluat căutările online ale lui 2019 și ne oferă informații relevante despre cele mai influente personalități ale anului. Printre ele îi regăsim pe Meghan Markle, Harry Style și Kylie Jenner! Iată clasamentul anual!

Meghan Markle, Harry Styles și Kylie Jenner, printre cele mai influente personalități ale anului 2019!

2019 a fost un an excepțional pentru modă, presărat cu momente ce vor rămâne mult timp în memoria colectivă – cum a fost de exemplu prezența lui Jennifer Lopez în prezentarea Versace, din această toamnă. Anii 90 și 2000 au revenit triumfător în tendințe și piese pe care nu am fi crezut că le vom revedea curând – cum ar fi pălăria de pescar – se încăpățânează să rămână în vogă.

Anul 2019 a fost totdată un an în care s-au schimbat locurile în topul vedetelor influente, conform lyst.com. Printre preferatele publicului se numără ducesa de Sussex. Meghan Markle ocupă primul loc anul acesta, fiind cea mai influentă personalitate a  lui 2019, conform căutărilor de pe internet.

Meghan Markle
Meghan Markle

 

Stilul vestimentar al ducesei a influențat căutările online ale utilizatorilor platformei lyst.com.  Căutările referitoare la haine de gravidă, reprezentative pentru prima jumătate a anului 2019, au crescut cu mai bine de 200 %. Deopotrivă, întrucât Meghan Markle și-a făcut o marcă personală din rochiile tip cămașă pe care le-a purtat de-a lungul timpului, lyst.com a înregistrat o creștere cu 45 de procente a acestui tip de item.

Timothée Chalamet este a doua surpriză a clasamentului anual, actorul regăsindu-se pe locul 2 al topului întocmit de cei de la lyst. Actorul, în vârstă de doar 23 de ani, a fost desemnat cel mai influent personaj masculin al anului 2019, fiind o adevărată revelație pentru moda actuală.  Timothée s-a evidențiat pentru stilul său vestimentar eclectic, original, compus în totalitate de el, deoarece nu apelează la niciun stilist.

Timothée Chalamet

Dacă în 2018, surorile Kylie Jenner și Kim Kardashian West ocupau locuri fruntașe în topul celor mai influente personalități în modă, anul acesta rolurile s-au schimbat substanțial. Meghan Markle, care ocupa în 2018 locul 3 al clasamentului, se află astăzi în fruntea clasamentului, iar Kim Kardashian West a părăsit complet topul.

Totuși, Kylie Jenner rămâne în clasament, însă ocupă locul 7 în 2019.

Descoperă întregul clasament al anului, în galeria foto!