News

Meghan Markle îi cere ajutorul mamei sale în conflictul dintre ea și tatăl ei

adelina.duinea
August 24, 2018 14:25 PM

Nu ne suprinde faptul că Meghan dorește să sfârșească conflictul dintre Casa Regală a Marii Britanii și tatăl ei, Thomas Markle.

Pe aceeasi temaFamilia Markle ar putea avea un reality-show asemănător familiei Kardashian

Scandalul dintre familia lui Meghan și Casa Regală pare să nu se mai încheie. Cu fiecare zi, un nou membru al familiei sale face declarații usturătoare la adresa ei sau a altor membri din Familia Regală.

Deși până acum fosta actriță nu a ieșit public pentru a răspunde declarațiilor apropiaților ei, Meghan intenționează să ia alte măsuri pentru încheierea disputei.

Ce intenționează Ducesa să facă? Meghan va merge în săptămănile ce urmează în Statele Unite unde se va întâlni cu mama ei.

Meghan plănuiește să o roage pe ea să medieze relația dintre ea și tatăl ei. Surse apropiate lui Meghan susțin că mama ei, Doria Raglad, va fi rugată să discute cu fostul ei soț, Thomas Markle.

„A ajuns să fie foarte frustrant pentru Meghan. Este mereu un elefant în camera și nu se mai poate preface că nu există.

Ceea ce o deranjează este faptul că, în ciuda a tot ceea ce s-a întamplat, tatăl ei nu-și asumă deloc responsabilitatea și mereu consideră că responsabili sunt alții.

Atâta timp cât el va continua să discute cu presa, Meghan va vrea să se distanțeze de el. Într-o lume ideală, fosta actriță s-ar duce oricând să discute cu tatăl ei, însă îi este teamă ca discuția să nu apară ulterior în presă”, a declarat o sursă citată de Daily Mail.