Vedete

Meghan Markle, în lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Detaliul pe care puțini l-au observat

Camelia
September 20, 2022 11:16 AM

Meghan Markle, în lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. O lume întreagă a fost copleșită de emoțiile date de trecerea în neființă Reginei Elisabeta a II-a.

Suverana a murit cu mai bine de 10 zile în urmă, la Castelul Balmoral din Scoţia. Nici ducesa de Sussex, dar nici Meghan Markle, nu şi-a putut ascunde lacrimile.

Astfel, îmbrăcată într-o ţinută, neagră din cap până-n picioare, aceasta a fost fotografiată încercând să-şi ferească privirea de ochii curioşilor.

Meghan Markle, în lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta

Mai mult, Meghan Markle a fost surpinsa cu lacrimi în ochi la funeraliile de stat organizate în Marea Britanie, în ziua în care Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum. Ducesa de Sussex, îmbrăcată în negru, s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale britanice. Milioane de oameni de pe întreg mapamondul au urmărit ceremonia funerară.

La finalul slujbei de la Westminster Abbey s-au aratat momente extrem de emoţionante. Imnul național britanic, „God Save the King”, a fost intonat pentru prima dată în întregime, după câteva momente de reculegere pentru Regina.

REGINA ELISABETA A II-A, FUNERALII DE STAT! ESTE SICRIUL MAJESTĂȚII SALE GOL?

Meghan Markle în lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a II-a, funeralii de Stat! Este sicriul Majestății Sale gol? Astăzi, 19 septembrie, Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum. Funeraliile feței regale britanice au loc cu mare fast la Londra.

Cu toate acestea, există o speculație lansată de un actor scoțian, Douglas Henshall. Se pare că, sicriul Reginei Elisabeta a II-a ar fi gol. Totul s-ar face din motive de securitate.

Regina Elisabeta a II-a funeralii de Stat

Funeralii Regina Elisabeta a II-a. Mai mult, teoria pe care a lansat-o în spațiul public a provocat un val de reacții cât se poate de dure la adresa lui, informează Gândul, mulți dintre fanii săi declarându-se furioși că actorul ajuns la 46 de ani poate susține așa ceva.