News

Meghan Markle, într-un nou scandal cu sora ei, Samantha Markle

iulia.statie
April 2, 2020 11:40 AM

Sora lui Meghan Markle a spus despre ea și Prințul Harry că sunt „egoiști” și „nemiloși” pentru faptul că s-au mutat în California și au renunțat la titlurile lor în plină pandemie.

Pe aceeasi temaCanadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

Meghan Markle, într-un nou scandal cu sora ei, Samantha Markle

„Ei sunt cei mai mari ipocriți. În plină pandemie, ideea de a abandona ambele familii fără a da măcar un telefon este șocantă. Iar acum, ei au abandonat britanicii și Familia Regală într-o vreme critică, au făcut ceva nemilos.”, a spus ea, după cum relatează Daily Mail.

Cei doi se află acum în America, însă Președintele Trump a refuzat să plătească pentru securitatea lor. Imediat după mesajul acestuia, s-a aflat că aceștia au deja fonduri pentru a li se oferi protecție.

„Americanii nu ar trebui să plătească pentru protecția lor. Lui Harry și Meghan nu le pasă de familiile lor.”, a continuat Samantha Markle.

Harry și Meghan și-au pierdut titlurile regale oficial și se zonește că aceștia au mers să vadă o vilă în valoare de 20 de milioane de dolari în Malibu, căutându-și o casă. Cei doi vor să fie aproape de prietenii Ducesei, mama și agenții PR, după cum le-a zis o sursă celor de la The Sun.