News

Meghan Markle l-a angajat pe fostul avocat al Prințesei Diana pentru a o reprezenta în procesul contra tabloidelor britanice

iulia.statie
April 28, 2020 18:04 PM

Primul proces al lui Meghan Markle contra tabloidelor britanice a început săptămâna trecută, iar Ducesa de Sussex și-a format o echipă puternică pentru a o reprezenta, adică l-a angajat pe avocatul ce a reprezentat-o și pe Prințesa Diana.

Pe aceeasi temaThomas Markle continuă războiul cu fiica sa! Ce fotografii și întregistrări cu Meghan Markle a făcut publice

Meghan Markle l-a angajat pe fostul avocat al Prințesei Diana pentru a o reprezenta în procesul contra tabloidelor britanice

David Sherbone, potrivit comunicatelor din partea firmei 5RB, o va reprezenta pe Meghan în procesul contra trust-ului Associated Newspapers (din care fac parte Daily Mail și Mail on Sunday), iar dintre acuzații fac parte dezvăluirea de informații private, încălcarea protecției datelor și încălcarea acțiunii privind drepturile de autor, scrie publicația InStyle.

Avocatul nu doar că a reprezentat-o pe Prințesa Diana, ci are în portofoliu staruri ca Sir Paul McCartney, Kate Moss și Sir Elton John, dar a mai participat și la alte procese împotriva Associated Newspapers.

Săptămâna trecută au fost dezvăluite documente în care se putea vedea că Ducesa i-a acuzat pe cei de la Mail on Sunday de umilirea tatălui său, Thomas Markle.

„Continuând cu acuzațiile făcute de Mail on Sunday, Markle a suferit probleme cardiace pe 14 mai, un eveniment de care Meghan a descoperit doar pentru că tatăl ei a vorbit cu tabloidele americane.”, a explicat David Sherborne.

„Chiar și după nuntă, publicația a continuat să dezvăluie și alte articole, stârnind problemele dintre Meghan și tatăl său.”, a spus acesta.

Procesul acesta implică și o scrisoare privată publicată de către Daily Mail, pe care Meghan a scris-o pentru tatăl său la puțin timp după nunta ei din 2018. Ea și Thomas Markle nu au vorbit încă de pe atunci.