News

Meghan Markle, la aceeași petrecere cu fosta iubită a prințului Harry!

adelina.duinea
December 13, 2018 10:59 AM

Meghan Markle și fosta iubită a prințului Harry, Cressida Bonas, au ajuns, fără să vrea, la aceeași petrecere lunea aceasta, scrie Express.

La începutul acestei săptămâni, ducesa de Sussex a participat la evenimentul British Fashion Awards 2019 în Londra. Fosta actriță americană a purtat o superbă rochie neagră de la brandul Givenchy.

Meghan a luat parte la eveniment pentru a-i înmâna un premiu directorului artistic Givenchy, Clare Waight Keller. (cea care i-a creat și rochia de mireasă)

Clare Waight Keller a câștigat premiul British Womenswear Designer of the Year.

Meghan Markle, la aceeași petrecere cu fosta iubită a prințului Harry!

Meghan a urcat pe scenă în fața întregului public având lumina reflectoarelor ațintită spre ea. Natural, ducesa de Sussex a fost cea mai potrivită alegere pentru a-i înmâna premiul designerului.

Adesea privită că un formator de opinii și ca un exemplu de urmat în materie de modă, fosta actriță a evidențiat talentul și dedicarea lui Clare purtând una dintre creațiile sale.

Citește și: Meghan Markle a încălcat protocolul regal la British Fashion Awards 

Apariția ei neașteptată este imposibil să fi trecut neobservată de actrița și modelul Cressida Bonas, fosta iubită a prințului Harry.

Încă nu se știe dacă cele două s-au intersectat mai târziu în aceeași seară.

Cu toate acestea, întâlnirea dintre cele două nu ar trebui să aprindă prea multe scântei dat fiind faptul că modelul a fost invitat la nunta cuplului din luna mai.