News

Meghan Markle și-a lansat o carte de bucate! Este primul proiect al Ducesei de Sussex

andreea voicu
September 20, 2018 13:19 PM

Meghan Markle a ales să lucreze pentru lansarea unei cărți de bucate, realizată în scop caritabil, pentru ajutorarea victimelor din urma incendiului din Grenfell Tower.

Pe aceeasi temaPrima apariție a Arianei Grande de la moartea fostului ei iubit!

Ducesa de Sussex a pus bazele cărții de bucate intitulată ‘Togheter:Our Community Cookbook’. Se pare că toată inițiativa a început în ianuarie, când soția Prințului Harry a vizitat de câteva ori comunitatea victimelor, gătind pentru aceștia, cot la cot, cu voluntarii.

Atât de impresionată a fost Meghan Markle de toate rețetele, încât i-a venit ideea să facă o carte de bucate. După această inițiativă, fosta actriță americană a fost comparată cu Prințesa Diana.

Meghan Markle și-a lansat o carte de bucate!

Cartea cuprinde peste 50 de rețete de la femeile din Grenfell, de pe urma căreia vor beneficia voluntarii din grupul Hubb Community Kitchen. Toate încasările vor fi transformate în fonduri pentru echipa de voluntari, care va găti în fiecare zi pentru victimele incendiului.

De altfel, au apărut și primele imagini de la eveniment, unde Ducesa de Sussex apare la cratiță. Un grup de femei de la centrul Al Manaar Muslim Cultural Heritage s-au adunat în vestul Londrei, cu ideea de a găti pentru familiile afectate de incendiul din iunie 2017, în urma căruia au murit 72 de persoane, iar alte câteva sute au rămas fără case.

„Am primit rapid un șorț, mi-am suflecat mânecile și m-am surprins spălând orezul pentru prânz… toate aromele care pluteau în bucătăria care zumzăia cu diverse limbi, va rămâne una dintre cele mai prețioase amintiri ale primei mele vizite în bucătărie”, a povestit Ducesa.

Sursa: news.com.au.