News

Meghan Markle niciodată nu și-a dorit să locuiască în UK

iulia.statie
July 13, 2020 13:48 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au surprins fanii din lumea întreagă atunci când au anunțat că au decis să renunțe la titlurile lor regale și să se mute din Anglia, dar nu toată lumea a fost șocată de această mișcare.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Ce planuri avea Meghan Markle încă de la începutul relației cu Prințul Harry

Fotograful regal al publicației The Sun, Arthur Edwards, a dezvăluit că el crede că Meghan „nu a avut niciodată intenția” de a rămâne în UK, încă de la începutul relației sale cu Harry. „Toate reparațiile casei din Frogmore și toți banii pe care i-au cheltuit, dar, totuși, ea nu avea vreo intenție de a rămâne acolo.”, a spus acesta.

El a continuat să dezvăluie că Anglia nu era „în planurile” lui Meghan, iar ea „l-a convins pe Harry să meargă pe drumul ei, iar, din păcate, acesta a acceptat.” Mai mult, fotograful a povestit că atitudinea Prințului s-a schimbat total încă de când a început relația cu Markle.

„În ultimii ani, Harry a devenit foarte morocănos. Nu a vorbit cu mine timp de un an, îl fotografiez încă de când s-a născut, dar totul depindea de ea.”, a declarat Edward.

Meghan Markle și Prințul Harry plătesc chirie pentru casa lor din Anglia

Cât despre Frogmore Cottage, casa lor din Anglia, deși cei doi locuiesc acum în America alături de fiul lor, Ducii au decis să păstreze locuința și să plătească banii ce au fost cheltuiți pentru renovarea ei. Această sumă a fost inițial achitată din taxele plătite de britanici.

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să se izoleze în casa din America pe perioada pandemiei și să își sărbătorească aniversarea de doi ani de la nuntă tot acolo, într-un mod extrem de discret, fără a munci și fără a primi telefoane. „Aceștia vor să petreacă timp de calitate unul cu celălalt, ca o familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu vor avea întâlniri și că nimeni nu îi va suna.”, explica o sursă pentru publicația Bazaar.