News

Meghan Markle nu a semnat un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Prințul Harry

adelina.duinea
August 29, 2018 14:00 PM

Familia regală merge foarte mult pe încredere. Cu toate acestea, în Occident și mai ales în Statele Unite, contractele prenupțiale sunt foarte des întalnite.

Pe aceeasi temaMeghan Markle îi cere ajutorul mamei sale în conflictul dintre ea și tatăl ei

În acest caz, de ce nu a semnat Meghan Markle un contract prenupțial cu Prințul Harry?

În general, pentru a-și securiza averea în eventualitatea unui divorț, partenerilor li se cere să semneze un astfel de act înaintea căsătoriei. Deși Meghan Markle a mai avut un mariaj sfârșit prin divorț, Prințul Harry nu i-a cerut să semneze niciun astfel de contract. Prințul Harry are o avere personală estimată la peste 30 de milioane de euro.

Meghan Markle nu a semnat un contract prenupțial

Chiar dacă nu este nimic romantic în semnarea unui asemenea contract, se pot remarca implicarea și încrederea în eventualitatea separării. În lipsa unui astfel de contract, Meghan i-ar putea cere prințului Harry o sumă uriașă în cazul unui divorț.

Estimările oficiale arată că familia regală ar avea aproximativ 70 de milioane de euro cash în diferite depozite bancare. Averea atribuită doar lui Harry ar fi undeva la 30 de milioane de euro. Trei dintre cei patru copii ai reginei au divorțat. Acesta este un motiv în plus pentru familia regală să reconsidere poziția față de contractele prenupțiale.

Citește și: Angelina Jolie și-a schimbat avocatul în divorțul de Brad Pitt

Sursă: www.ciao.ro