News

Meghan Markle nu își mai dorește să obțină cetățenia britanică

iulia.statie
January 12, 2021 15:07 PM

Meghan Markle s-ar putea să nu mai obțină niciodată cetățenia britanică, chiar dacă aceasta este căsătorită cu Prințul Harry, ce face parte din Familia Regală.

Pe aceeasi temaCum a reacționat Regina Elisabeta după ce a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry renunță la statutul lor regal

De ce s-au schimbat planurile Ducesei de Sussex

Potrivit publicației The Telegraph, Ducesa de Sussex a abandonat planurile de a obține cetățenia britanică după ce s-a mutat în California în anul 2020. Potrivit publicației gov.uk, pentru a putea să aplice pentru cetățenie, Meghan trebuia să locuiască în Regatul Unit pentru trei ani, iar ea și soțul ei s-au mutat de acolo înainte ca aceasta să fie eligibilă.

În 2018, au existat anumite zvonuri potrivit cărora Meghan Markle intenționa să obțină și cetățenia britanică, dar se pare că planurile ei s-au schimbat după ce ea și Prințul Harry au renunțat la titlurile și îndatoririle regale la începutul anului 2020.

Totuși, nu trebuie să ne îngrijorăm, pentru că aceștia se bucură de viața lor nouă din California, alături de fiul lor, micuțul Archie. Ducii de Sussex nu regretă decizia de a părăsi Familia Regală și sunt fericiți că pot fi independenți din punct de vedere financiar.

„Ei mereu au visat că pot fi independenți din punct de vedere financiar, că pot să își plătească singuri propriul drum. 2020 a început cu multă emoție. Harry a început să facă tot ce a visat timp de ani de zile, iar faptul că îi are pe Meghan și pe Archie cu el este tot ce putea să își dorească.”, a spus o sursă pentru People.

Meghan Markle și Prințul Harry au plătit toate costurile pentru Frogmore Cottage

Între timp, Meghan și Harry au semnat recent mai multe contracte în valoare de milioane de lire sterline cu Spotify și Netflix pentru a produce o serie de documentare și podcast-uri. Chiar dacă și-au cumpărat propria locuință, ei au plătit și toate costurile pentru Frogmore Cottage, reședința lor din Regatul Unit.

„A fost adusă o contribuție la Sovereign Grant de către Ducele de Sussex. Această contribuție a acoperit pe deplin costurile necesare renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale, Regina și va rămâne reședința din Regatul Unit a Ducelui și familiei sale.”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi.