News

Meghan Markle nu își poate vedea mama! Ducesa s-a mutat în America pentru a se reuni cu aceasta

iulia.statie
April 6, 2020 11:37 AM

În urmă cu aproximativ două luni, Meghan și Harry șocau o lume întreagă prin decizia lor de a renunța la titlurile regale. Cei doi au ales inițial Canada și locuiau acolo de ceva vreme, însă până la urmă au decis să se mute în America, unde locuiește mama Ducesei, Doria Ragland.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Meghan Markle nu își poate vedea mama! Ducesa s-a mutat în America pentru a se reuni cu aceasta

Deși aceștia nu se află la mai mult de 16 kilometrii de mama lui Meghan, ei nu se pot vedea cu ea încă. Ducii trebuie să respecte regulile pentru a preveni răspândirea virusului. Totuși, deși încearcă să asculte de sfatul autorităților, Markle suferă enorm pentru că nu își poate vedea mama.

„Meghan este foarte tristă pentru că Doria este motivul principal pentru care s-au mutat, însă nu o poate vedea deloc acum din cauza pandemiei. Doria are câteva probleme de sănătate, iar Ducii respectă regulile impus de autorități. Ele vorbesc zilnic la telefon, însă nu este același lucru cu a o vedea.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Aceeași sursă a adăugat că Meghan se va axa pe activitățile filantropice și împreună cu Prințul va căuta o casă în Malibu, o zonă superbă. Aceștia au în vedere o vilă luxoasă, în valoare de douăzeci de milioane de dolari, după cum relatează presa britanică.

Dacă ei se hotărăsc să aleagă Malibu, îi vor avea ca vecini pe Leonardo DiCaprio, Cindy Crawford și multe alte staruri.