News

Meghan Markle nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie! Iată dovada

iulia.statie
January 17, 2020 13:12 PM

Meghan Markle a recunoscut de foarte multe ori că nu se simte fericită în Marea Britanie, iar aceste declarații au pornit un adevărat scandal în Familia Regală. Ducii de Sussex nu au mai suportat presiunea și au ales să renunțe la îndatoririle regale și să devină independenți financiar.

Pe aceeasi temaCe i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

Meghan Markle nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie! Iată dovada

Deși inițial au anunțaț că timpul vor va fi împărțit între Canada și Marea Britanie, primele dovezi privind faptul că Ducesa nu se va mai întoarce niciodată pentru a fi alături de Familia Regală au apărut.

Se pare că angajații de la Frogmore Cottage, reședința Ducilor de Sussex, au fost anunțati că nu mai este nevoie de serviciile lor. Doi dintre angajații permanenți, un manager și o menajeră, s-au întors pe domeniul Reginei, unde au preluat alte sarcini.

Ceilalți, ce erau chemați doar ținând cont de nevoile celor doi, au fost anunțați că nu mai este nevoie de serviciile pe care ei le oferă.

Dacă Meghan și Harry își respectau promisiunea, anume de a-și împărți timpul între Marea Britanie și Canada, astfel de decizii nu ar fi avut sens. Totuși, sursele au dezvăluit că America de Nord îi va găzdui de acum pe cei doi.

Dacă aceste zvonuri se dovedesc adevărate, atunci Canada va avea doar de profitat de pe urma Ducilor, aceștia crescând turismul. Regalitatea este o afacere extrem de importantă, estimându-se că monarhia britanică a contribuit cu 1,77 de miliarde de lire sterline pe an la economia britanică, potrivit Libertatea pentru Femei.

„Dacă vor începe să aprecieze brand-uri canadiene, atunci o să observăm o creștere în acele sectoare economice, dar și în turism.”, a spus un expert.