News

Meghan Markle, desemnată cea mai populară din Familia Regală Britanică! Le-a întrecut pe Kate Middleton și Regina Elisabeta

iulia.statie
December 11, 2020 14:52 PM

Meghan Markle a fost desemnată cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice, fiind mai bine văzută decât Kate Middleton și Regina Elisabeta. Fosta actriță a primit acest titlu printr-un sondaj realizat la nivel mondial de OnBuy, cu un scor de popularitate de 14,5%.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Meghan Markle le-a depășit pe Kate Middleton și Regina Elisabeta

Deși Meghan a avut mult mai puține apariții în acest an, pentru că s-a mutat în California alături de Prințul Harry și micuțul Archie, se pare că discursurile și eseurile ei s-au dovedit a fi un succes pentru public. Totuși, rezultatele au fost la limită, căci și Kate Middleton a obținut un scor de 14.4 % și Regina Elisabeta un scor de 14,3 %.

Kate Middleton a fost în fruntea căutărilor pe Instagram, ea fiind pasionată de fotografie și ocupându-se de anumite poze cu familia ei, dar Meghan, în vârstă de 39 de ani, a câștigat total publicul, chiar dacă ea și Harry au renunțat la titlurile lor de seniori regali.

Prințul Harry și Prințul William, luptă strânsă

Totuși, Prințul Harry a pierdut din popularitate după ce a renunțat la îndatoririle regale, dar tot a fost înaintea fratelui său în clasament, obținând 14,2%, clasându-se pe locul patru, iar Prințul William a avut un scor de 13,8 % în sondajul de popularitate.

Pe ultimul loc se află Prințul Andrew, ce a obținut doar 8%, ținând cont că acesta a trecut prin multe controverse în acest an, dat fiind scandalul în care a fost implicat și legătura sa cu Jeffrey Epstein. „A fost un an plin pentru noi toți, iar Familia Regală nu se dezice de la regulă. Începând cu scandalul Prințului Andrew și concluzionând cu al patrulea sezon din The Crown, Familia Regală a rămas un adevărat spectacol global în 2020.”, au spus oficialii OnBuy.

OnBuy a obținut aceste rezultate din date provenite din întreaga lume, prin intermediul YouGov, Google, dar și calendarul Royal.