News

Meghan Markle plănuiește să nască acasă

iulia.statie
March 31, 2021 11:11 AM

Meghan Markle plănuiește ca al doilea copil cu alesul ei, Prințul Harry, să se nască acasă în vila lor din Montecito pe care au cumpărat-o în urmă cu doar câteva luni, când s-au decis că își doresc să se stabilească în America și să înceapă o nouă viață.

Pe aceeasi temaCe titlu va avea bebelușul Ducilor de Sussex

Ce planuri și-a făcut Meghan Markle

Ducesa va aduce pe lume o fiică la începutul acestei veri, după cum au dezvăluit câteva surse apropiate de cuplul regal pentru publicația Page Six. Acesta ar fi primul bebeluș regal britanic ce se va naște în America.

Totuși, nu este prima oară când Meghan Markle a vrut să nască acasă. Aceasta își dorea să își aducă pe lume fiul, pe Archie, la Frogmore Cottage din Regatul Unit, casa pe care o împărțea cu Prințul Harry pe când erau seniori regali în Familia Regală Britanică.

Dar, când mai avea o săptămână și trebuia să nască, Meghan Markle a fost dusă la un spital privat din Londra, aducând un fiu pe lume în data de 6 mai 2019, în timp ce Prințul Harry îi era alături. „Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie, dar știți ce se spune despre planurile bine stabilite.”, au spus sursele pentru publicația menționată mai sus.

Meghan Markle și Prințul Harry vor avea o fetiță

„În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce ea și-a dorit a fost ca Archie să vină pe lume în siguranță. Însă, acum are o casă superbă în California și este cel mai frumos loc unde ar putea să își aducă pe lume fetița.”, au adăugat sursele.

Meghan Markle și Prințul Harry au cumpărat o casă în Montecito, evaluată la 14,5 milioane de dolari, după ce au renunțat la rolurile lor din cadrul Familiei Regale și au decis să se mute în America. Cei doi au anunțat că așteaptă o fiică în interviul exploziv pe care i l-au oferit vedetei de televiziune Oprah Winfrey.

Fosta actriță a menționat în interviu că va naște în această vară, dar nu a oferit mai multe detalii. Totuși, alesul ei nu și-a putut stăpâni emoțiile. „Este fetiță.”, a zis Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat. „Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată.”, a continuat Ducele de Sussex.